eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN AYYILDIZ’dan YILIN SÖZÜ ”PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR”

BAŞKAN AYYILDIZ’dan YILIN SÖZÜ ”PEŞKEŞ ÇEKİYORLAR”
10 Aralık 2016 - 9:42

fffffd

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Ayhan Ayyıldız yerel yönetimlerin insanlara hizmet için var olduğunu belirterek,Ünye Belediyesi şunu bilmeli yaptıkları her şeyin halk farkında ve sanmasınlar ki bunların hesabı sorulmayacak.Başkan Ayyıldız Çakır Medya Genel Yönetmeni Cihan Çakır’a verdiği özel röportajında konuşmasına şöyle devam etti.

HER ŞEY ORTADA

“Ben Ünye Belediyesi’nin Ordu büyükşehir Belediyesi’nin boyunduruğundan kurtulup Ünye için bir şeyler yapabileceğine inanmıyorum. Ünye Belediye’sinin yapacağı iş hazırları ihale etmek, özelleştirmek. Özelleştirirken de birilerine peşkeş çekmek. Pazar yerinde dükkânları olanlara, yıllardır oradan ekmek yiyenlere, nereye gidecekleri belli olmadan, burayı yıkacağız şuraya yeni yer yapacağız tavırlarıyla iş yürütmeye çalışıyorlar.

HALK HESABINI SORAR

Güzel şeyler yapın ama esnafı mağdur etmeyin. Mevcut yeri yıkıyorsanız yeni yerden yer verin. Ya da yıkıp yerine bir şey yapacağız dediğiniz yere daha modern dükkanlar yapın, vatandaşa verin. Belediyenin görevi ne ki! Biz şöyle proje yapıyoruz böyle yeni yerler yapıyoruz diyerek vatandaşı daha fazla kandıramayacaklar. Zaman çabuk geçiyor, 2019’a 2 sene var. 2 yıl da su gibi geçecek, yarın vatandaşın karşısına çıkıp oy isteyeceksiniz. Eğer AKP kimi çıkarırsa çıkarsın hiç hizmet vermese de vatandaştan yine oyunu alır algısı içindeyseler, kendilerini uyarıyorum; o eski AKP işi ve milleti kandırma işi bitti. Vatandaş uyanıyor.”dedi

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-