eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

”Şarlatanlar Kirli Ellerini Yeşil Sahalardan Çekmeden Tribünlere Gelmeyiz”

”Şarlatanlar Kirli Ellerini Yeşil Sahalardan Çekmeden Tribünlere Gelmeyiz”
07 Mart 2017 - 1:29
deeeee

Ordu 1. Amatör kümede mücadele eden Kumruspor’un sahasında hafta sonunda ilginç bir ve bit o kadarda fair play görüntüleri yaşandı. Ünyespor taraftar gurubu olan Oney Kaplanları Çamaşspor karşısında Kumruspor’u desteklemek için Kumruya gittiler.

Kumruspor yoğun taraftar desteği altında Ali ve Ömer Faruk’un attığı gollerle rakibi Çamaşspor’u devirerek 3 puanın sahibi oldu.

Bilindiği gibi Ünye’nin efsane takımı Ünyespor’un kapısına kilit vuruldu ve başka bir takımın kente kabul ettirilmeye çalışıyor olması halk tarafından karşılık görmemişti. Yeni Ünyespor diye lanse edilen Belediye takımı seyircisiz maçlar oynarken, futbol sevdalıları Ünyeli gençlerin başka bir takımı destekliyor olması ,Ünye’de futbolu bu hale getirenlerin sorgulaması gereken bir durum olarak karşımıza çıkıyor.

Hafta sonu yaşanan bu centilmence olayın kahramanlarına mikrofon uzattık ve görüşlerini aldık.

”Yıllarca Ünye futbolunda adından söz ettiren Oney kaplanları taraftar grubu olarak ,yapmış olduğumuz samimi ve sıcakkanlı ortam ile bir aile görüntüsü çizdik .Küçük yaştaki gençlerimizi tribün kültürünü sadakati ve sevgiyi layıkıyla öğreten  bir kitle olup ,adından her zaman  uyuşturucuya ve kötü alışkanlıklara savaş açan sosyal ve toplumsal olaylara tepkisini koyan bu taraftar gurubu olarak  Ünye stadyumunda neden yerini almıyoruz? Bunun sorumlusu ve sebebi kimlerdir?

 Her zaman Ünye ve Ünyespor’un değerlerine sahip çıkan Oney kaplanları olarak, Ünye’nin yetiştirmiş olduğu değerlere sahip çıkmak için Kumru’ da Kumruspor’u destekledik.

Kumruspor’da oynayan  Samet ,Beytullah, Aytaç, Ömer, Özay ve İsmail özbe öz Ünye’nin evlatları onları desteklemek için bugün burada bulunuyoruz,rant için değil.

Göstermiş olduğumuz performansla Kumru halkının sevgisini kazandık.  Oney kaplanları olarak  her zaman tribünde görevini eksiksiz tamamlayan bir taraftar grubuyuz.

Ve bu ekibin  her zaman ilk düşüncesi şudur; eğer bizler futbolu seveceksek, futbola bağlı tribün kültürüne layık hareket edeceksek bizler futbolu semtimizin Çocuklarının olduğu Yerde izlemeyi ve desteklemeyi tercih ediyoruz.

Ve Şu bir gerçektir ki ,Futbol sadece sahada mücadele etmek değildir ,futbol aile ortamıdır. İşte bu yüzden futbolun güzel yanı olan Tribün, semtinin çocuklarına sahip çıkmaktır. Onların olduğu yerde futbol işte o zaman futboldur.

Ünye’futbolu katleden çok şey bildiğini sanan şarlatanlar, önce onlar kirli ellerini yeşil sahalardan çekmeliler ki,tribünler dolsun Ünye futbol kenti olsun ”dediler.
uuuy
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P