eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

14.Haftanın Genel Değerlendirmesi

14.Haftanın Genel Değerlendirmesi
07 Mart 2017 - 18:32

1-amator-lig-de-haft_bvbF1

Ordu 1. Amatör Lig’de 14.Hafta dün oynanan Turnasuyuspor-Soyaspor maçıyla tamamlandı. Play Of yarışının kızıştığı ligde son 4 haftaya girilirken takımlar ilk beş arasına kalmak için mücadelelerini sürdürüyorlar. Zirvede yer alan takımların rahat girdiği son 4 hafta öncesinde son durumların analizini sizler için yaptık.

 

Ordu 1.Amatör Lig’de 14.Hafta Pazartesi günü oynanan Turnasuyuspor-Soyaspor maçıyla tamamlandı. Maçı 2-0 kazanan Turnasuyuspor Play Of mücadelesine doğrudan katılma yolunda önemli avantaj yakaladı.

A GRUBUNDA SON DURUM

Grupta lider Altınordu Belediyespor deplasmanda karşı karşıya geldiği Korgan Belediyespor’u 8-0 mağlup ederek 40 puanla ve en yakın takipçisi Ulubey Belediyespor’un 3 puan önünde zirvedeki yerini korudu. Lider Altınordu Belediyespor 14 maçtan 13 tanesinden galibiyetle ayrılırken ligin ilk devresinin son maçında Ulubey Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak şu ana kadar tek puan kaybını bu maçta yaşadı. Grupta 71 gol atan Altınordu Belediyespor kalesinde sadece 6 gol gördü.

Altınordu Belediyespor son 4 maçında Turnasuyuspor, Kabataşspor, Akyazıspor ve Ulubey Belediyespor maçlarına çıkacak. Kabataşspor fikstürden çıkartıldığı için bu maçın haftasını bay geçecek olan Altınordu Belediyespor’un oynayacağı son 3 maçın kolay geçmeyeceği bilinen bir gerçek. Bu maçlardan alınan sonuçlar Altınordu Belediyespor’un grubu 1. veya 2. sırada bitireceğini belirleyecek.

Altınordu Belediyespor’u 3 puan geriden takip eden Ulubey Belediyespor ise kendi sahasında konuk ettiği Aybastıspor maçından 5-1 galip ayrıldı. Ligin ikinci yarısında sadece Turnasuyuspor’a 3-2 kaybeden ve Altınordu Belediyespor ile ilk devrenin son maçında 1-1 berabere kalan Ulubey temsilcisi son 4 maçında sırasıyla Eskipazarspor, Gölköyspor, Soyaspor ve Altınordu Belediyespor takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Son maçında Altınordu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Ulubey Belediyespor’un bu maça kadar oynayacağı son 3 maçından ciddi kayıplar yaşaması beklenmiyor.

A Grubunda Akyazıspor, Turnasuyuspor, Gölköyspor ve az da olsa Soyaspor ile Eskipazarspor’un play of oynama yolunda matematiksel şansları devam ediyor. Grupta Akyazıspor ve Turnasuyuspor 3. ve 4. sıra için kıyasıya yarışlarını sürdürüyorlar.

A Grubunda iki maç üst üste sahaya çıkmayan Kabataşspor’un ligden düşmesi kesinleşmiş oldu.

B GRUBUNDA SON DURUM

Grubun en rahat takımı 14’te 14 yapan ve 42 puanla kayıpsız yoluna devam eden Ünye 1957 Spor, 14. Hafta mücadelesinde deplasmanda Fatsa Yaşamspor ile karşı karşıya geldi. Maçtan 3-2 galip ayrılan yeşil-beyazlılar bu sezon ilk kez bir maçta kalesinde 2 gol birden gördü. Rakip takım filelerini 85 kez havalandıran Ünye 1957 Spor kalesinde toplamda 4 gol gördü. Yeşil-beyazlılar son 4 maçında sırasıyla Kumruspor, Perşembespor, Demirspor ve Çaybaşı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Grupta 31 puanla lider Ünye 1957 Spor’un 11 puan gerisinde bulunan Kumruspor ikinci sıranın sahibi olan takım. Bu hafta Çamaşspor karşısında maçı güçlükle 2-1 kazandılar. Kalan 4 maçından en iyi skorlarla ayrılmayı düşünen Kumruspor, sırasıyla Ünye 1957 Spor, Esnafspor, Fatsa Yaşamspor ve ligin son maçında da Kirazlimanıspor ile karşı karşıya gelecek. Yine grubun 3. sırasında bulunan Çaybaşı Belediyespor, play of mücadelesini sürdürüyor. 28 Puanla 3. sırada yer alan Çaybaşı Belediyespor’un bu haftaki rakibi Kirazlimanıspor, Ordu İdmanyurdu, Çamaşspor ve en son maçında ise Ünye 1957 Spor olacak.

B Grubunda Demirspor, Fatsa Yaşamspor ve Esnafspor da play of mücadelesinin içerisinde olan takımlar. Bu takımların son haftalardaki performansları kimin play of oynama hakkını kazanacağını belirleyecek. Grupta Perşembespor ilk kez bu hafta Ordu İdmanyurdu ile oynadığı maçı 2-0 kazanarak hem ilk galibiyetini elde etti, hem de ligde kalma yolunda matematiksel şansını artırmış oldu.

ORDU 1.AMATÖR LİG’DE 14.HAFTA SONUÇLARI

uuuy

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P