eskort samsun

ÜNYENETHABER

PERŞEMBE-FATSA SAHİL YOLU ULAŞIMA AÇILIYOR

PERŞEMBE-FATSA SAHİL YOLU ULAŞIMA AÇILIYOR
06 Haziran 2017 - 16:17

persembe-fatsa-sahil-yolu-ulasima-aciliyor

Heyelan nedeniyle bir süredir kapalı bulunan Perşembe-Fatsa sahil yolu bugünden itibaren ulaşıma açılıyor.

Yalıköy Pelitdibi mevkiinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan yolda çalışmalar tamamlandı. Deniz tarafına istinat duvarı yapıldı.Çalışmalar için 5 milyonlira harcandı.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, çalışmaların tamamlandığı bölgede bugün incelemelerde bulundu. Başkan Uçar,”Heyelan nedeniyle kapanan Karadeniz Sahil Yolu Açılıyor.

Karadeniz Sahil Yolunda Yalıköy mevkisinde 2 farklı yerde meydana gelen heyelanın meydana geldiği andan, ulaşıma açıldığı saate kadar bölgedeki tüm çalışmalar başta Milletvekillerimiz ile yereldeki tüm ilgili kurum ve kişiler tarafından da takip edildi ve yolun ulaşıma açılması ile ilgili çalışmalar koordinasyon içerisinde yürütüldü.

Yaklaşık 5 milyonlira  ödeneğin gelmesinde emek ve gayretlerini ilçemizden esirgemeyen Başta Başbakan Yardımcımız ve Hükümet Sözcümüz Sn.Numan Kurtulmuş’a,Milletvekillerimiz Sn.Ergün Taşçı’ya,Sn.Oktay Çanak’a,Sn.Metin Gündoğdu’ya,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Enver Yılmaz’a,Fatsa Kaymakamız Sn.Mehmet Yapıcı’ya,Fatsa Belediye Başkanımız Sn.Hüseyin Anlayan’a,Karayolları Bölge Müdürümüz Sn.Kenan Keskin’e teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

FFFFFD dddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-