eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜRETİCİNİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ

ÜRETİCİNİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ
06 Haziran 2017 - 17:54

a69827bde89fc9f4e2781e275c3e512c

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Selami Akarsu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a fındık dosyası verdiklerini belirterek, “Cumhurbaşkanımız üreticinin alın terini üç beş, alivreciye yedirmeyeceklerini söyledi.” dedi.

FINDIK RAPOR CUMHURBAŞKANINA SUNULDU

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen  38’incisi Muhtarlar toplantısına katılan Selami Akarsu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a fındık ile ilgili dosya verdi.  Başkan Selami Akarsu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımıza daha önce de bakanlarımıza sunduğumuz “Fındıkta Çözüm Önerileri” başlıklı hazırlamış olduğumuz çok daha geniş kapsamlı bir rapor sunduk.  Devlet olarak her zaman üreticilerin yanında olduklarını ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.” diye konuştu.

“SERBEST PİYASANIN İŞLEVİNİ YİTİRDİĞİNİ SÖYLEDİK”

Cumhurbaşkanına fındıkta serbest piyasanın işlevini yitirdiğini de söylediklerini belirten Akarsu; “Cumhurbaşkanımıza fındıkta serbest piyasanın işlevini yitirdiğini,  devletin mutlaka müdahale alımlarına devam etmesi gerektiğini söyledim. TMO’nun devreye girmesiyle birlikte durağan bir döneme geçtiğini yeni sezonda da iyi bir fiyat ile devletin fındık piyasasında varlığını sürdürmesini söyledim. Cumhurbaşkanımız üreticinin alın terini üç beş, alivreciye yedirmeyeceklerini belirtti” ifadelerinde bulundu.

 FFFFFD dddd
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-