eskort samsun

ÜNYENETHABER

ALTINORDU SOKAKLARI YABAN OTLARINDAN TEMİZLENİYOR

ALTINORDU SOKAKLARI YABAN OTLARINDAN TEMİZLENİYOR
07 Haziran 2017 - 13:32

a (2)

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şehrin genelinde yol ve kaldırım kenarlarında uzayan yaban otlarının temizlenerek ilaçlama işlemlerinin yapıldığını söyledi.

 

Altınordu Belediyesi, ilçe genelindeki yollar ile kaldırımların daha güzel görünüm kazanması ve yabani otlar arasında yetişen zararlıların doğaya zarar vermemesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalle içerisindeki sokakların yol ve kaldırım kenarlarında uzayan yabani otları temizleyerek ilaçlama işlemlerini gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, temizlik ve ilaçlama çalışmalarını şehrin her köşesinde sürdürdüklerini belirterek, Altınordu’nun modern bir görünüme sahip olmasını hedeflediklerini belirtti.

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “YABANİ OT TEMİZLEME VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARIMIZ TÜM YAZ SÜRECEK”

Şehrin genelinde yapılan yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışmalarının tüm yaz boyunca devam edeceğini ifade eden Başkan Tekintaş, “Altınordu ilçemizde yabani otlar ve çevre düzenine engel olan yerlerle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan motorlu araçlar ile ot biçme diğer yandan da haşereler ile ilgili alanlarda kısmi ilaçlama işlemlerine devam ediyoruz. Yağışlar sebebi ile yabani otlar hızla büyüyor ve yağmur ekiplerimizi zaman zaman zorlayabiliyor. Öncelikle şehir merkezinde başlattığımız çalışmalar dış mahallelerimizde de sürdürülürken ekiplerimiz hummalı bir çalışma yapıyorlar. Şehir merkezinde bir hafta içerisinde tamamlayacağımız çalışmalar tüm yaz boyunca devam edecek ve Altınordu yabani otlardan ve yabani otlar arasında yetişen zararlılardan temizlenmiş olacak ” dedi.

 

VATANDAŞLAR MEMNUN KALDI

Öte yandan yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen hizmetin kendileri memnun ettiğini vurguladılar. Bu tür hizmetlerin devam etmesini istediklerini dile getiren vatandaşlar yapılan çalışmalar kapsamında Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ve ekibine teşekkür ettiler.

FFFFFD dddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-