eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAKIR VE KAYA AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ÇAKIR VE KAYA AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
26 Eylül 2017 - 4:37

SDX

 

Ünye’nin tanınmış İşadamlarından Mustafa Çakır ve  eşi Emine Çakır’ın yakışıklı oğlu ve Çakır Medya Genel yayın yönetmeni Cihan Çakır’ın kardeşi Hasan Çakır  ile Ünye’nin sevilen ailelerinden Ahmet ve Fatma  Kaya çiftinin dünyalar güzeli kızı Elif Nur Kaya ,ÇAKIRBEY Konferans ve Düğün salonunda  düzenlenen masalsı bir düğünle aşklarını taçlandırdılar.IMG_1872

23 Eylül Cumartesi gecesi gerçekleşen  görkemli düğüne, iş, siyaset, cemiyet dünyasından ve ailelerin eş dostlarından oluşan  2500 seçkin isim katıldı. Davetlilerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği düğünde izdiham yaşandı.

Gecede bir çok ilkler yaşanırken ,gelin ve damat için salon kapısının önünde  koç kesildi.

Damadın ailesinin sahip olduğu ve Hasan ile Elif çifti için hazırlanan Ünye’nin yeni konferans ve düğün salonu olan ÇAKIRBEY ilk kez bir davete ev sahipliği yaptı. Geceye katılan konuklar yeni mekanın muhteşem ambiyansında ,bol  lezzetli ikramları ve eşsiz müzik resitali ile adeta masallardaki gibi bir unutulmaz gece yaşadılar.

Genç çiftin şık gelinlik ve damatlıkları ile göz kamaştırdıkları gecede, konukların şıklıkları da görülmeye değerdi.Ayrıca genç  çift alkış yağmuru altında salona girerken,dev ekrandan yayınlanan gelin ve damadın  Şeref Akçay  imzali klipi büyük beğeni aldı.

IMG_2071Elif ve Hasan çiftinin nikah töreninin ardından ,düğün pastası kesildi ve ilk danslar edildi.

Gecenin ilerleyen saatlerine eğlence tavan yaptı. Damadın ve gelinin arkadaşları sahneden gece boyu inmezken, konuklar düğünün sonuna kadar salondan ayrılmadılar ve doyasıya eğlendiler.

Yeni evli çift konuklarla tek tek ilgilenirken “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan ve mutluluğumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Davetliler gecenin sonunda özel tasarlanan fotoğraf panosunda yeni dünya evine giren çift ile birlikte bu özel anları ölümsüzleştirdiler.

Bizde Çakır Medya Ailesi Olarak Elif ve Hasan Çiftine Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diliyoruz…

VCC

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-