eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
14 Şubat 2018 - 10:00

14.02.2017

14877780_10209207223371040_1008052597_n

Gülizar BAŞARAN Vefat Etti

Nuriye mahallesinden İbrahim Mehmet Başaran’ın eşi, Hüseyin ve Hasan Başaran kardeşlerin anneleri, Merhum Şevki ve Osman Zıvalıoğlu’nun kardeşi, Mustafa Alıcı’nın kayınvalidesi Gülizar Hanım vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Merkez Büyük Caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Gürsel TELCİOĞLU Vefat Etti

Ünye eşraflarından emekli Zabıt Katibi Merhum Ahmet Kemal Telcioğlu’nun oğlu, Hatice Telcioğlu’nun eşi, Veysel Telcioğlu’nun kardeşi Ahmet Kemal Telcioğlu, Merna Gül ve Tuğba Cinek kardeşlerin babaları, Burak Cinek ve Cem Gül’ün kayınpederi eski Ünye esnaflarından Gürsel Telcioğlu vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Merkez Büyük Caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ali DOĞRU Vefat Etti

İnkur Akpınar mahallesinden Merhum Dursun Doğru’nun oğlu, Yaşar, Mehmet ve Mustafa Doğru’nun kardeşi Mustafa, İdris ve İlyas Doğru’nun babaları Ali Doğru vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip İnkur Akpınar Merkez Caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Kamil YEKLİ Vefat Etti

Gülyalı Başoğlu mahallesinden Merhum Ahmet Yekli’nin oğlu, Mehmet ve Kazım Yekli’nin kardeşi, Süleyman ve Ahmet Yekli’nin babaları Kamil Yekli vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Fatsa Orta Büyük Caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

ddddvd1

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-