eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE BAYAN FUTBOL TAKIMI LİGE İYİ BAŞLAYAMADI

ÜNYE BAYAN FUTBOL TAKIMI LİGE İYİ BAŞLAYAMADI
14 Şubat 2018 - 17:43

a

TFF Kadınlar 3.Lig 5.Grupta mücadele eden Ünye Gücü Futbol Kulübü Ligin ikinci yarısında SoyaSpor’la karşı karşıya geldi.

Ünye şehir stadında konuk takımla oynadığı mücadeleyi 6-1’lik skorla kaybeden kırmızı-siyahlı temsilcimiz Ligin 2. yarısında da istediğini elde edemedi.

Ünye Gücü Futbol Kulübü Antrenörü Muhammet Kışla, takımın bir araya gelip antrenman yapması noktasında sıkıntılarının olduğuna değinerek, “2-3 yıllık bir yapılanmayla bizde Soyaspor kalitesinde futbol oynayacağız” dedi.

TFF Kadınlar 3.Lig 5.Grupta mücadele eden Ünye Gücü Futbol Kulübü Antrenörü Muhammet Kışla: “Bugün özellikle Ligin 2. Yarısınaad başlamak açısından önemli bir karşılaşmaydı, aslında beklentilerimiz bu değildi bizim. Daha iyi bir oyun bekliyordum aslında, devre arasında takıma katılan oyuncuların, bir arada oynamamazlıktan kaynaklanan bir uyum sorunu vardı. Yani birlikte bir arada ilk defa oynadılar, çok hata yaptık rakibimiz zaten ligin üst düzey takımlarından bir tanesi, oyunu istedikleri gibi yönlendire biliyorlar. Tabi bizim çok eksiğimiz var, hani transfer yapmış olsak bile eksiklerimiz var. Sanırım bunu önümüzdeki haftalar telafi edeceğiz. Bende takımın hocası olarak eksikleri gördüm, takımın hangi noktalarda oyunu taşıyamadığını da tespit ettik.”

“Çok Basit Hatalardan Gol Yedik”

“Ünye’de kadın futbolunu test ediyoruz” diyen Kışla: “Ligimizde 2. Yarıya başladık, ama bizim öyle uzun bir sürecimiz yok. Bundan sonra oynayacağımız 5 tane daha karşılaşma var. Dolayısıyla haftaya Fatsadumlupınarspor, peşinden Erbaspor ikitane karşılaşma var. Bunların 2’sinide kazanıp özellikle o maçlarda galip gelip, ondan sonraki rakiplerimiz çok ciddi, çok kuvvetli takımlar, ama soyaspor karşısında oynanan oyun hiç iç açıcı değil, tamam gol yiyebiliriz çok önemli değil, ama oyunu öne oynama noktasında yapmamız gerekenleri de yapamadık. Çok basit hatalardan gol yedik, ligin başından bugüne kadar ki süreçte de aynı basit hatalardan dolayı yediğimiz gollerle rakibimizin farklılık kazandığını zaten herkes gördü. Sonuçta oyuncu bulma noktasında ve oyuncuları bir araya toplayıp antrenman yapma noktasında elbette sıkıntılarımız var. Her zaman söylüyorum Ünye’de kadın futbolunu test ediyoruz, inşallah 2-3 yıllık bir yapılanmayla bizde Soyaspor kalitesinde futbol oynayacağız” dedi.

Ordu’nun Soyaspor kadın futbol takımı karşısında 6-1’lik mağlubiyet yaşayan temsilcimiz Ünye Gücü Futbol Kulübünün bir sonraki rakibi Fatsadumlupınarspor olacak.      

aa aaaa as aaa ddddvd1

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-