eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’nin Damarındaki Kan Ülkesine Feda Olsun

Ünye’nin Damarındaki Kan Ülkesine Feda Olsun
19 Şubat 2018 - 16:00

DF

21 Şubat Çarşamba günü saat 9.00’dan itibaren Ünye’de çok anlamlı bir kan bağış kampanyası düzenleniyor.

Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediye Başkanlığı, Kent Konseyi ve Ünye Kızılay şubesi işbirliği ile düzenlenen kampanya ülkemizin yaşadığı süreçte kan stoklarının yeterli olması ve bu anlamda hiçbir sıkıntı yaşanmaması için “Ünye’nin damarındaki kan ülkesine feda olsun” adı altında yapılıyor.

Kampanyaya katılmanın ve kan vermenin günümüz şartlarında milli bir görev haline geldiğini belirten Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu bu milli görev ve bu anlamlı seferberliğe her kesin katılmasının önemine dikkat çekti.

Kızılay Kan Bankası tarafından ülkemizin yaşadığı süreçte Ünye’de çok anlamlı ve son derece gerekli kan bağış kampanyası d28056266_1550728738346127_1928219363925344016_nüzenleniyor.

Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediye Başkanlığı, Ünye Kent Konseyi ve Kızılay Ünye Şubesi işbirliği ile Kızılay Kan Bankası’nın Ünye’de geniş katılımlı bir kan kampanyası düzenlenmesi ile ilgili çalışmaları sürüyor.

Kan Bağış Kampanyası 21 Şubat Çarşamba günü saat 9.00 ile 19.00 arasında Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Kampanyanın günümüzde milli bir görev anlamı taşıdığını ve bu milli göreve herkesi davet ettiklerini belirten Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu Ünyelilerin daha önce düzenlenen kan bağışı kampanyalarına son derece duyarlılık gösterdiklerini belirterek; “Ünyeliler kan bağışı konusunda bu zamana kadar görevlerini yerine getirmede yüzde oranı itibariyle ön sırada bulunuyorlar.

Bu kan kampanyası dönem itibariyle son derece önem arz ediyor. Ülkemiz hassas günlerden geçiyor. Böyle bir dönemde her şeyimizle güçlü olmamız ve hazırlıklarımızı en üst seviyelerde yapmamız çok önemli. Aynı şekilde kan stoklarımızla da hazırlıklı ve güçlü olmalıyız. Bu kan bağışı kampanyası taşıdığı anlamıyla milli bir görev halini almış bulunmakta. Tüm Ünyelileri, kan vermeye müsait tüm hemşerilerimizi bu milli göreve ve bu anlamlı seferberliğe davet ediyoruz.

İnşallah en geniş katılımla bu milli görevden yüzümüz akıyla çıkacağız. Bu itibarla diyoruz ki; Ünye’nin damarındaki kan ülkesine feda olsun.

grgrgrgrg

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-