eskort samsun

ÜNYENETHABER

KAYMAKAM GÜNEY, BAYAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ

KAYMAKAM GÜNEY, BAYAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ
19 Şubat 2018 - 23:08

a

 

Ünye Reis Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Türkiye ve İl genelinde aldıkları derecelerle adlarından söz ettirmeye devam ediyor.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Wushu müsabakalarında 75kg bayanlar kategorisinde Ayfer Arslan 2’nciliği elde ederken, Tekvando okullar arası müsabakalarında 55kg’da Feyzanur Çam, 62kg’da Büşranur Arslan ve 68kg’da Elif Karaman dereceye girecek il birincisi oldu.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’i ziyaret eden sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu’nun yanı sıra, Reis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan ve kulübün yönetim kurulu üyesi Cihan Çakır eşlik etti.

Bayan sporcuların başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Güney, “Emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Sporculaasrr hakkında bilgi veren Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu: “Gençler Wushu Türkiye şampiyonasında Ayfer kızımız 2’nci oldu. Final müsabakasında sakatlığından dolayı önde olmasına rağmen milli takımın doktoru tarafından çekilme kararı verildiği için yendiği müsabakada yenildi kabul edildi. O yüzden şampiyon olamadı, sakatlandı. Ağır bir sakatlığı var şuanda boynunu çeviremiyor.”

 

aaaaİlçede amatör Sporların zor şartlarda yürütüldüğüne dikkat çeken Ünye Reis Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan: “Tekvandoda belli bir yere gelmiş sporcu, ama bu kız halterde yapabilir. Halter lisansı çıkarabilmem için kendi kulübümde halter branşı var çıkaramıyorum. İl müdürlüğü yazıyor, bakanlık böyle bir yazı yazmamış” dedi.

 

Spor Sağlıklı Nesiller Yetiştirilmesi Açısından Son Derece Önemli…

Bayan sporcuların başarının içerisinde yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney konuşmasında şunları kaydetti: “Antalya’da Wushu Türkiye 2’ncisi olan sporcumuzu ve Tekvando’da okul seçmelerinde İl birincisi olan sporcularımızı ağırlamaktan son derece mutlu olduk. Tabi sporun tabana yayılması lisanslı sporcularımızın sayısının, aktif olarakae spor yapan sporcularımızın sayısının artması sağlıklı nesiller yetiştirilmesi açısından son derece önemli. Bugün kötü alışkanlıklardan gençlerimizin korunması, muhafaza edilmesi ve sağlıklı bireyler yetiştirilmesi konusunda sporun oynadığı rol hepimizin malumu. İlçemizde her ne kadar spor salonlarımız, sporcularımızın ve kulüplerimizin maddi imkanları istenilen seviyede olmasa dahi spora gönül vermiş kulüplerimiz, antrenörlerimiz Gençlik ve spor müdürümüz ve ekibi, okul yönetimlerimiz, beden eğitimi öğretmenlerimiz konuyla paydaş olan sporcularımız ve ailelerinin yakın desteğiyle her geçen gün sporcularımızın sayısının arttığını İl düzeyinde, ülke düzeyinde, bölge düzeyinde hatta uluslar arası düzeyde güzel başarılar elde ettiklerini görüyoruz. Kız sporcularımızın, bayan sporcularımızın bu başarının içerisinde yer alıyor olması da bizlere ayrı bir gurur ve mutluluk veriyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Antalya’da ikincilik ve İl genelinde birincilik elde eden sporcuları tebrik eden Kaymakam Güney, başarıları sporculara madalyalarını ve hediyelerini takdim etti.  

aa

assa asd asaa as af aaaaa aaa aa  grgrgrgrg

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-