eskort samsun

ÜNYENETHABER

DEMİR “İKTİDARA DOĞRU YÜRÜYORUZ”

DEMİR “İKTİDARA DOĞRU YÜRÜYORUZ”
20 Şubat 2018 - 15:52

ass

Kongre sürecini geride bırakarak, kadrolarını belirleyen İYİ Parti Ünye İlçe başkanlığına ziyaretler sürüyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri İYİ Parti İlçe Başkanlığını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanlığına gerçekleştirilen ziyarette İlçe Başkanı İrfan Demir, ADD Ünye Şube Başkanı Ali Rıza Ateş, partinin ve derneğin yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

İYİ Parti İlçe Başkanı Demir’e hayırlı olsun dilek ve temennilerinde bulunan ADD Şube Başkanı Ateş, “Umarım elit bir kadroyla sizde Ünye’de istediğiniz hedefe ulaşabilirsiniz” dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Ünye Şubesi Başkanı Ali Rıza Ateş; “Herkesin bir şeyler yapması gerekiyor, İYİ Partide mevcut iktidarın tam alternatifi dışında takip ettiği politikalar doğrultusunda ve edeceğini taahhüt ettiği politikalar doğrultusunda bir mücadeleye girmiş durumda. aaaaBuradaki arkadaşlarımızın çoğu da daha düne kadar bizimde kafamızda tasarladığımız gerçek Cumhuriyetçi, gerçek Milliyetçi statüsünde olan Milliyetçi Hareket Partisinin nasıl bir hareketle darmadağın olduğunu, parçalandığını, dolayısıyla gerçek yurt severlerin, gerçek milliyetçilerin o söz ve söylemlerden rahatsız olması neticesi doğan bir parti olarak görüyorum İYİ Partiyi ben. Atatürkçülerin, milliyetçilerin, ulusalcıların, cumhuriyet sevdalılarının birlikte olduğu bir parti olarak görüyoruz. Umarım elit bir kadroyla sizde Ünye’de istediğiniz hedefe ulaşabilirsiniz. Kamuoyu da işin açıkçası sizlerden bir şeyleri bekliyor. Bizim gördüğümüz kadarıyla kamuoyu İYİ Partinin nasıl bir hareket içerisinde olması gerektiğinin merakı içerisinde.”

“Çok Zor Günler Bizi Bekliyor”

“Biz Atatürkçü Düşünce Derneği olarak hiçbir siyasi ayrım yapmıyoruz” ifadelerinde bulunan ADD Ünye Şubesi Başkanı Ateş; “Hiçbir siyasi ayrım yapılmadığı üyelerin baş tacı edildiği yerdir Atatürkçü Düşünce Derneği, siyaset üstü bir kurumdur. Görev ve içeriklerinden bir tanesi halka doğruları söylemektir. Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin, Laikliğin olmazsa, olmaz kırmızıçizgilerimiz var. Bu çizgileri yeri ve makamı ne olursa olsun, kim olursa olsun aşan herkese karşı son Atatürkçü ölünceye kadar mücadele etmeye kararlıyız. Ama bu mücadelemizi de meşru zeminlerde yapacağız. Bugün Ergenekon, Balyoz gibi davaların Türkiye’de tepe taklak edilmesinde en büyük etken Atatürkçü Düşünce Derneğidir. Çok zor günler bizi bekliyor, toplumun bütün kesimlerini bekliyor. Atatürkçü düşünce Derneği olarak kurulmuş olan Atatürkçülerin bir araya geldiği, milli duygularının üst düzeyde tavan yaptığı bir İYİ Partinin başarıya ulaşmasını temenni ediyorum” dedi.

“Laikliğin Gevşediği Yerde Dininde İçini Boşalttılar”

ADD Ünye Şubesinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir: “Elbette ki partimizle ilgili her kurumun her kuruluşun farklı düşünceleri, farklı beklentileri var. Biz anayasal sınırlarımız içerisinde Atatürk milliyetçiliğine bağlı milli, sosyal, demokratik bir hukuk devleti özlemi içerisinde olduğumuzu her zaman için beyan ediyoruz. Türkiye’nin 17 yıllık yapısı içerisinde aaaaamaalesef kavramaların içi boşaltıldı. Laikliğin gevşediği yerde dininde içini boşalttılar. Dolayısıyla Türkiye’nin düze çıkabilmesi için bir takım şeylerin yapılması gerektiğine inanarak zaten İYİ Parti kurulmuştur. Bugün hepimizin bildiği bir gerçek Türkiye dört bir tarafından kuşatılmış durumda, bu kuşatılmışlığın karşısında da mücadele eden bir Türk milleti var, bir Türk askeri var. Afrin gibi küçücük bir mecrada bile Türk askeri vazifesini yaparken karşısına nasıl güçler, nasıl setler çekiliyor. YPG ile mücadele ediyoruz diye yola çıktığımız dönemde, Amerika Birleşik devletleri karşımıza çıkıyor, birden bire bakıyoruz Suriye’nin rejim güçleri karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla bizim için önemli olan milli birlik ve beraberliğimizin korunması olduğuna göre yapısı Türk milleti olan bu yapının bir ve beraber olması lazım. Maalesef yaşadığımız şartlar bizi bir ve beraber olmaktan uzaklaştırdı. Hiçbir ayrım gözetmeksizin vatanını milletini seven bütün insanlarımızı, bütün Türk milletini bu çatı altında toplayıp memleketi de içerisinde bulunduğu badirelerden kurtarmak amacıyla iktidara doğru yürüyoruz. Ziyaretleriniz için hepinize çok teşekkür ederiz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

ass

a

grgrgrgrg

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-