eskort samsun

ÜNYENETHABER

AZİZNAME 10 NİSAN 2018 ORDU KÜLTÜR SANAT MERKEZİN,DE

AZİZNAME 10 NİSAN 2018 ORDU KÜLTÜR SANAT MERKEZİN,DE
15 Mart 2018 - 0:33

AZİZNAME 10 NİSAN 2018 ORDU KÜLTÜR SANAT MERKEZİN,DE

Aziz Nesin’in öykü ve taşlamalarından, Yücel Erten tarafından sahneye uyarlanan ‘Azizname’, yaratıcısının efsane rejisiyle yeniden sahnede!

‘Azizname’, yenilenen güçlü sanatçı ve tasarımcı kadrosuyla Orduya geliyor 10 Nisan 2018 akşamı Kültür Sanat Merkezin,de saat 20-00-de Ordulu sanat severlerle buluşucak oyunda güçlü bir oyuncu kadrosu var TAMAMEN YENİLENMİŞ GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosu tamamen yenilenen Azizname’nin yeni kadrosunda, Emre Altuğ, Bülent Çolak, Zühtü Erkan, Pınar Gülkapan, Hande Kaptan, Berk Sezenler, Burak Şentürk ve Fatih Topçuoğlu yer alıyor.

Piyanonun başında ise İklim Tamkan ve Ayhan Mutlu var

Müziklerini Turgay Erdener’in, koreografisini Salima Sökmen’in yaptığı oyunun, dekor ve kostüm tasarımında Yücel Erten ve Selda Durna birlikte çalıştı. Türkiye’nin en deneyimli ışık tasarımcılarından Yakup Çartık, ışık tasarımını üstlenirken; kulaktan kulağa yayılarak efsane haline gelmiş 95 sahnelemesinde, piyanonun başında yer alan Çiğdem Erken, yeni sahnelemenin müzik direktörlüğünü yapıyor.

USTANIN KALEMİNDEN, HER ZAMAN GÜNCEL BİR ESER: AZİZNAME

Her büyük eser, güncelliğini asırlarca sürdürür. Aziz Nesin ustanın kaleminden çıkan Azizname, yazıldığı günden bu yana güncelliğini hiç kaybetmemiş bir eser. Öyle ki sahnelendiği her dönemde seyircisine ulaşmayı başarmış. Salondan hiç eksilmeyen kahkahalar, oyunun her dönem bizden bir şeyler anlattığının en büyük kanıtı.

Azizname oyunun biletleri Ordu,da Berona Ayakkabı Elvin Bale Ordu Mado,da satışa çıkmıştır Bilgi 0452-2220252

Yazan: Aziz Nesin

Sahneye Uyarlayan ve Yöneten:Yücel Erten

Müzik: Turgay Erdener

Dekor ve Kostüm Tasarımı:Yücel Erten & Selda Durna

Işık Tasarımı:Yakup Çartık

Koreografi: Salima Sökmen

Müzik Koordinatörü: Çiğdem Erken

Reji Asistanı: Nurlana Haskan

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-