eskort samsun

ÜNYENETHABER

GÜNDEMİ SARSAN HABERİN BELGESİ ORTAYA ÇIKTI

GÜNDEMİ SARSAN HABERİN BELGESİ ORTAYA ÇIKTI
06 Nisan 2018 - 4:26

Kısa bir süre önce şehit olan Tamer Kart’ın cenaze törenine okul öğrencilerini göndermediği ifade edilen ve gazetemize röportaj veren öğrenci velisi Şahin Duman’ın ifadelerinin yer aldığı  ‘’okul müdürü kriz yarattı’’ başlıklı haberi kamuoyu ile paylaşmıştık.

GÜNDEMİ SARSAN HABERİN BELGESİ ORTAYA ÇIKTI

Haberin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden konu ile ilgili açıklama gelmişti. Bugün içine gazete bize haberle ilgili olarak Ünye Anadolu lisesi Müdürlüğü’nden haber’de   röportaj veren Veli Şahin Duman imzalı izin belgesi gazetemize ulaştırıldı.

 

 

Ünye Anadolu lisesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada , şehitler hepimizin şehididir. Bizlerin böyle hassas bir olayda izin vermeme gibi bir durum söz konusu olamaz. Sizle paylaştığımız yazılı belgede görüldüğü üzere, şahsın kendi oğluna izin verilmiştir. Ancak veli 6-7 öğrenciye daha izin istemiş, bizde velilerin haberi olmadan izin veremeyeceğimizi  , bu sorumluluk altına giremeyeceğimizi  ve   böyle bir yetkimizin olmadığını veliye izah ettik. Veli konuyu saptırarak farklı noktalara getirmeye çalışmış  , akabinde kamuoyunda yanlış anlaşılmalar meydana  gelmiştir dendi.

TAKTİR KAMUOYUNUN

Okuyucularımıza öncelikle belirtelim   tarafsız ve objektif gazetecilik ilkemiz gereği elimize ulaşan belgeyi yayınladık.Lakin unutulmamalıdır ki izin isteyen veli   ve izni vermeyen okul idaresi   iddialarında haklılar mı karar sizin ama ….

Cenaze törenine bir çok okulun katıldığını düşünürsek,

  Kimin haklılığı olduğuna bakmak yerine ,bir öğretmen rehberliğinde  öğrencilerin törene katılma talebi  değerlendirilebilir miydi diye merak ediyoruz.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-