eskort samsun

ÜNYENETHABER

İSTANBUL, ÜNYELİLERE DAR GELDİ

İSTANBUL, ÜNYELİLERE DAR GELDİ
08 Nisan 2018 - 13:00

İstanbul Ünyeliler Dernekleri Büyük Buluşması ve Ünye Belediyesi istişare ve bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul’da gerçekleştirildi .Yoğun katılımın olduğu buluşmada Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar davete katılan gurbetteki hemşerileriyle masaları gezerek  tek tek ilgilendi.

Toplantı  Ünye Dernekler Başkanı Koray Maral , Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Dervişoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Tavlı’nın   teşekkür konuşması ile başladı.

Programda Ünye Belediyesinin dört yıllık çalışmalarının yer aldığı slayt gösterisi ve bilgilendirme sunumu yapıldı.

Video sunumunun ardından sahneye Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar çıktı.Başkan Çamyar İstanbul’da gerçekleştirdikleri büyük Ünyeliler buluşmasına katılan tüm hemşerilerine ve organizasyonda emeği geçen derneklere teşekkür etti.

Başkan Çamyar’’ Bu  davete icabet eden değerli hemşehrilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum . Sizlere Başta Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un, milletvekillerimizin, Ordu Büyük şehir belediye başkanımızın Selamlarını getirdim .Evet biz Belediye Başkanlığı görevine talip olurken yaşadığımız şehrin üzerimizde hakkı olduğunu düşündük ve şehrimizde hizmet etme aşkı ile sabırsızlandığımızı ifade etmiştik. Ve   yeni bir medeniyet derdimiz var demiştik .Şehrimizin dokuzuna yani maddeye yeni bir ruh katma inancımız var demiştik. Ve dediklerimizi yapıyoruz ve bu inancımız devam ediyor.

Ünye’ye 4 altın yıl yaşattık

“Bizler sizlerin destekleriyle göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerle bağımızı koparmadık. Her an hizmetlerin ne kadar doğru ve sizlerin ne kadar mutlu olduğunu gördük. Onun için hizmet sevdamızla beraber yapılan çalışmaları,  omzumuzda taşıyoruz.  Sizde böyle düşünüyor ve inaçtasınız   ki bugün bu salonu hınça hınç doldurdunuz. Artık bizlere , İstanbul’da ki hemşerilerime salonlar dar geliyor. Bir daha ki buluşmayı daha büyük alanlarda yapmamız gerektiği  görülüyor ,katılımlarınızdan dolayı sizler tekrar teşekkür ediyorum’’ dedi…

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar programa emeği geçenlere teşekkür plaketi verdi.Ve Büyük Ünyeliler Buluşması hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-