eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜTSO BAŞKANLIĞI İÇİN HER ŞEY MUBAH MI ?

ÜTSO BAŞKANLIĞI İÇİN HER ŞEY MUBAH MI ?
09 Nisan 2018 - 4:32

“Seçimler de ve siyasette her şey mubahtır.” diyenlere karşın, “Ama biz de mubah değildir, doğrular doğrudur, yanlışlar yanlıştır.” diyen Ünye Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor yaptığı bu açıklamayla akıllarda soru işareti bıraktı.

Akıllara 4 Mayıs 2013 Tarihinde Yaşanan HÜLLE Geldi

Hatırlanacağı gibi Ünye Ticaret Odası’nın 4 Mayıs’ta yapılan seçimlerinde grubunda seçilemeyen ancak, yasal altyapısı bulunan ve seçimi gıdacılar grubunda kazanan Hüseyin Çakıroğlu’nun şirketine müdür olarak atanan Durmuş Zor, yapılan bu düzenleme ile oda meclisine girerek başkan olmuştu.

Zor’un kendi gurubundan kaybettiği seçimi yetkili Müdürü olduğu Hüseyin Çakıroğlu üzerinden kazanması  o zaman tepkilere neden olmuştu. Gurubundan çıkamayan adayın Başkan seçilmesine o gün rakibi olan Hasan Şimşek’te şu şekilde yorum yapmıştı.

Hasan Şimşek,  yaptığı açıklamada, “Seçimde ben sandıkta kazanmama rağmen, rakip olan Sayın Zor ise sandıkta kaybetmesine rağmen bugünkü yönetim kurulu seçimine başkan adayı oldu diyerek olaydan duyduğu rahatsızlığı belirtmişti.

Zor Neden Aday Oldu ?

Bu gün gelinen son noktada ise ,Ünye Ticaret ve Sanayi  Odası seçimleri için 3 aday kıyasıya yarışırken kamuoyunda 2013 de Durmuş Zor’u Başkan yapan senaryo konuşuluyor.

ÜTSO başkanı Durmuş Zor’un kimsenin adayı olmayacağım bu yüzden aday değilim demesine rağmen ani bir kararla tekrar oda başkanlığına aday olması ,

işareti alan Zor,   adaylığını açıkladı  yönünde iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

Kamuoyunda HÜLLE Dedikoduları

Kamuoyunda konuşulan bir diğer konu   ise Başkan Zor’un Başkanlık koltuğunu kaybetmemek için ,kendi bulunduğu guruptan çıkamama ihtimaline karşılık yine aynı taktiği uygulayıp uygulamayacağı merak ediliyor.

Kamuoyunda HÜLLE endişesine sebep olarakta  ,  oda seçiminde  Durmuş Zor’un kendi bulunduğu gurupta işinin Zor olduğu ve her ihtimale karşı 5.gurupta yer alan Çakıroğlu kardeşler limited şirketinde yetkili kişi konumunu devam ettirmesi olarak  gösteriliyor.

 

Kamuoyunun Merakını Gidermek Ve Sayın DURMUŞ ZOR Hakkındaki Söyletilenleri Ortadan  Kaldırmak İçin Soruyoruz..

Sayın ZOR, ‘’Yoksa bir siyasetçiye ya da bir lobiye aday olmakla güdümlü yönetim olmayacağı gibi siyasetçinin veya lobilerin adayları elinden tutarak, bayram çocuğu gibi gezdirmesi hoş olmaz. Demem o ki, birilerinin ayakları altında ezilenler, yarında başkalarının da ayakları altında ezileceklerdir.’’ sözlerinizi hatırlatarak ‘’Kimsenin Adamı Olmam’’ diyen siz

  • 8 Ay önce oda seçimlere katılmayacağım demenize rağmen ne oldu da kararınızdan döndünüz ?

  • Adaylığınıza etken olan , rahmetli başkan adayı Adem Çalık’ın bıraktığı boşluk mudur?

  • Yoksa rahmetlinin  boşluğunda   onu destekleyen lobinin size  adaylık konusunda vermiş olduğu işaret midir ?

  • Olası seçim kaybında , alışkın olduğunuz gibi KAYBEDERKEN ,KAZANMAK için HÜLLE yapmak gibi bir düşünceniz var mı?

 

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine sayılı günler kala şu anki Başkan Durmuş Zor’un ‘’BİZE HER ŞEY MÜBAH DEĞİL’’ sözlerinin  ardından kamuoyunda ki hakkındaki iddiaları gündeme getirdik . Ünye Ticaret ve Sanayi Odası kongresi öncesi diğer Başkan adayları için de kamuoyunda neler konuşuluyor sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUZ

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-