eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU BÜYÜK ŞEHİR ,BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

ORDU BÜYÜK ŞEHİR ,BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR
20 Mart 2015 - 11:03

AMAÇ ORDU’YU DÜNYA ŞEHRİ YAPMAK

03-1

Ordu Büyükşehir Belediyesi bir heyeti uluslararası gelişmiş kentlerin alt yapılarını incelemek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacı ile yurt dışı temaslarına gönderdi.

4 günlük programda,  Dubai’de geniş kapsamlı ziyaret gerçekleştiren heyet,Katar’da da ikili ilişkileri geliştirecek görüşmeler yaptılar. Katar’da Doha Türk Büyükelçiliğini ziyaret eden Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Mücahit Bıyıkoğlu,burada Büyükelçi Ahmet Demirok’la bir araya gelerek Türklerin yatırım fırsatları ilealt yapı çalışmaları konusunda bilgiler aldı.

Bu ziyaretlerin ardından  Birleşik Arap Emirliklerine bağlı Sharjan’da  Üniversiteler bölgesine ziyarette bulunan heyet, Amerikan Üniversitesi’nde Ekonomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Genç’ le de bir görüşme gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Civelek ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Mücahit Bıyıkoğlu, Dubai, Katar ve Sharjan’daki teknik gezilerinde yetkililerle görüşerek temas ve incelemelerde bulundular.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-