eskort samsun

ÜNYENETHABER

KİLO VERMEK İSTEYENLERİN DİKKATİNE !

KİLO VERMEK İSTEYENLERİN DİKKATİNE !
12 Mayıs 2018 - 0:49

Kış aylarında kilo alıp yaz geldiğinde zayıflamak için harekete geçen vatandaşlar türlü türlü zayıflama yöntemleri arıyorlar.

Günümüzde kilo vermek için estetik operasyonlar, diyet listeleri, bölgesel zayıflama ameliyatları, mide kelepçeleri, zayıflama ürünleri ve zayıflama hapları gibi pek çok seçenek mevcut. Bu seçenekler arasında ise en çok bitkisel çözümler tercih ediliyor.

Operasyonsuz, ağrısız, acısız kilo vermek isteyenler için işte bitkisel çaylar ve karışımlar;

Kilo Problemi Olanlara Önerilerde Bulunan Ünyeli Aktar Demet Akkaya Türedi;” Hem bayların hem de bayanların zayıflamak için kullanabileceği çaylarımız bulunmakta. Ödem attırıcı, kabızlık problemi olanlar için ya da metabolizması yavaş olanlar için çaylarımız var. Şuan en rövanşta olan çayımız gece kızı çayı, vücuttan ödem attırma özelliği var. İçeresinde ise ıhlamur, kiraz sapı, yeşil çay, limon kurusu, tarçın ve avakado bulunmakta. Gece yatmadan bir saat önce çay şeklinde içebilirsiniz.  Eğer kabızlık problemi olanlar var ise onlar da kayısılı biberiyeli bir çay kullanabilirler. Bağırsakları çalıştırarak kilo vermeye yardımcı oluyor. Tabiki sadece çaylara güvenmemek lazım. Bu çayların yanında düzenli beslenmek lazım. Azar azar, sık sık yemek daha sağlıklı ve daha hızlı kilo vermenizi sağlıyor”

Evde Kendileri Hazırlamak İsteyenler İçin Alternatifler

“Bu hazır çayları almayacak durumda olanlar ve ya almak istemeyenler için başka alternatiflerimiz de var. Bunların başında da yeşil çay içmek geliyor. Aynı zamanda tarçın, zencefil, zerdeçal, bul biber, limon gibi ürünleri yoğurda karıştırarak yatmadan bir saat önce yiyebilirler. Bu karışımlar hem vücuttan ödem attırıyor, hem de bağırsakları çalıştırıyor. Bu tarz ürünler düzenli kullanılmalı. Eğer sağlıklı kilo vermek istiyorlarsa bir kutu kullanıp birkaç hafta ara verip devam etmesinler. Sürekli olarak düzenli bir şekilde kullansınlar. Çok hızlı kilo vermek hızlı bir şekilde kilo almaya neden oluyor bu yüzden yavaş kilo vermek daha sağlıklı. Kilo problemi olan kişiler öncelikle uzman kişilere başvurup bunları da takviye olarak kullanabilirler” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-