eskort samsun

ÜNYENETHABER

SOBİ, REKLAM FİLMİYLE SORUMLULUKLAR ARTTI

SOBİ, REKLAM FİLMİYLE SORUMLULUKLAR ARTTI
09 Mayıs 2018 - 0:49

Yerli ve yabancı turistler için turizm atağı başlatan Ünye ,hazırlanan reklam filmiyle ulusalda yerini almaya devam ediyor.

Profesyonel anlamda hazırlanan reklam filmiyle Ünyelilere büyük sorumluluğun düştüğünü belirten Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, ‘turizm anlamında kriz masası oluşturulmalı’ dedi.

Sobi, Ünye’nin Batı, Doğu ve Güney giriş noktalarının turizm eylem planı kapsamında vintrinsel giriş kapısına dönüştürülmesi gerektiğine de dikkat çekti.

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi: “Öncelikle ben hazırlanmış olan reklam filmini    yanlış algıya sebebiyet vermesin bu bir tanıtım filmi değil, reklam filmidir. Çünkü tanıtım filmlerinde farklı amaç yapılır ama reklam filmlerinde tamamen ürün hazır hale gelmiştir ve ürünü tanıtırsınız ve bu reklamdır. Öncelikle buna emek veren başta Sn. Başkanımıza ve filmi hazırlayan Selim Tuncer beye gerçekten sektörüm adına çok teşekkür ediyorum.

Ünye’miz sektörel anlamda turizme hazır bir coğrafyaya sahip bir şehir. Gerçekten Ünye’mizi turizm kimliğiyle bütünleştiren 25-30 yıllık işletmelerimizin olmasıda mühimdir. Tabi belediyemizin en büyük görevlerinden biride Turizm alt yapısını hazırlamak. Son zamanlarda özellikle hem kültür yolu, hem de vitrinsel anlamda yapılan çalışmalardır. Derneğimiz her zaman bu konuda belediyemizin yanında oldu, çok ciddi alt yapı çalışmaları yapıldı .Ve bu çalışmaları vitrine taşımak gerekiyordu gerçekten beklentilerin üzerinde bir reklam filmi oldu.

“2018 Yaz’ı Turizm Anlamında Güzel Olacak”

Ünyelimize, şehrimize, şehirde yaşayan insanlarımıza aynı zamanda çok ciddi bir şekilde sorumlulukta yüklemiş oldu. Çünkü böylesine profesyonel hazırlanmış bir reklam filminin karşılığında, şehrinde aynı karşılıkla öne çıkması gerekir. Bu da insanlarımızın kendini hem kültürel, hem de turizm açısından geliştirmesi gelen misafirlerimizi daha da memnun edecektir. Ben buradan en büyük sorumluluğun başta Ünye halkına, sonrada işletmecilerimize düştüğünü düşünüyorum. Bu manada 2018 turizm sezonunun ki son zamanlarda hava raporlarının da verdiği sonuçlara göre çok ciddi bir yaz mevsimi yaşayacağız. Gerçekten Ünye’miz son yılların en yoğun zamanını ve yazını geçirecek. İnsanlarımız anlayışlarını, mutluluklarını daha da artmalı, bunu sokağa, Ünye’mize ve gelen misafirlerimize yansıtmalıdır.

“Ünye İçin Bunu En Vitrinsel Etap Olarak Görebiliriz”

İkinci etap bence şehrin alt yapısının daha da öne çıkarılması gerekir. Ünye’miz şuan maalesef girişte karmaşık bir kavşağa sahip hem doğu yakası, hem batı yakasından, hem de Güney yakası Akkuş coğrafyasından. Bu karmaşıklığın bir an önce tabelalarla desteklenerek Ünye’ye bir giriş kapısı pozisyonuna getirilmesi gerekir. Bu konuda biz dernek olarak başkanlığımıza, belediyemize, büyükşehrimize tamamın muhataplarına ilettik. Bunun için zaman geçmiş değil, çünkü ramazan ayının sezonun ilk başlarına denk gelmesi aslında turizm sektörü açısından, hazırlanmak açısından iyi bir fırsat. Biran önce Ünye’mizin üç giriş noktası geçicide olsa vitrinsel bir kapıya dönüştürülmelidir. Tamamen teknolojiden uzak ama Ünye’mizi vitrinsel anlamda kapı pozisyonuna getirecek üç kavşağın giriş noktasının hazırlanmasını bekliyoruz.

“İşletmelerimiz Daha Güçlü ve Dolu, Dolu Hazırlanmalı”

Böylesine profesyonel reklam filminin karşılığında bunlarında olması gerekir. Gerçekten çok güzel hazırlanmış Ünye’nin tek hazır ürünü olan plajlarımız öne çıkarılmış, ben bu konuda gerçekten çok teşekkür ediyorum. Plajlar Ünye’mizde hazır ürün, kültür yolu ve diğer tarihi coğrafyamız hazır olmadığı için en hazır ürünümüz plajlar ve denizimiz, sahil bandımız. Bu noktada çok güzel reklam filmi ama bunun şehrimizdeki karşılığı tabi ki oturulup biran önce kriz masasıyla, acil eylem planıyla, vitrinsel çalışmayla hazırlanması gerekir. Turizm anlamında sektörümüzün, sektördeki bütün işletmecilerimizin, büyüğünden küçüğüne, otelinden restoranına, çay bahçesine, plajına daha güçlü hazırlanmasını, daha dolu, dolu hazırlanmalı. Personel noktasında da destek istiyorlarsa dernek olarak biz her zaman yardımcı olmaya gayret ederiz. Çünkü güzel bir sezon olacak, inşallah kazasız, belasız, verimli ve kazançlı bir sezon bekliyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-