eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE BELEDİYESİNDEN RESTORAN KALİTESİNDE RAMAZAN SOFRASI

ÜNYE BELEDİYESİNDEN RESTORAN KALİTESİNDE RAMAZAN SOFRASI
07 Mayıs 2018 - 17:35

Ünye Belediyesi’nin her sene geleneksel hale getirdiği iftar sofrası, bu sene daha geniş bir yere kuruldu.

Geçtiğimiz yıllarda SGK binası yanına kurulan iftar sofrası, bu yıl UNIPORT AVM karşısı, Merkez PTT yanına kurularak her gün, bin beş yüz kişinin iftar açabilmesi amaçlanıyor. 

Ünye Belediyesi tarafından hayırseverlerin katkılarıyla her yıl hem muhtaç aileler için, hem de iftara yetişemeyenlerin uğrak yeri olan iftar sofrasının, Kaledere Mahallesi Hükümet Caddesi UNIPORT AVM karşısına kurulacağı öğrenildi.

Kapalı mekânda çadırdan çok restoran konforunda verilecek hizmet ile vatandaşlar uzun süren oruçlarını burada açabilecek. Ünye Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün bin 500 kişilik iftar menüsü hazırlıyor. Bu iftar menüsünün 700’ü Ramazan sofrasında sunulurken, 800 adet iftar menüsü ise yine ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine gönderilecek. Hazırlanan mutfakta tüm malzemeler hijyenik koşullarda üretilirken, mutfak çalışanları da kurallara uygun olarak bone, galoş ve eldiven kullanıyor. Ramazan ayı boyunca hizmet verecek Ünye Belediyesi Ramazan sofrasında afiş giydirme çalışmaları başlatılırken, afişlerde ‘Ortak sofranın, ortak paydaşlarıyız, Biz Birlikte Ünye’yiz’ sloganıyla birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-