eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK Parti Temayül Sonuçları Kamuoyuna Sızdı

AK Parti Temayül Sonuçları Kamuoyuna Sızdı
08 Mayıs 2018 - 21:01

24 Haziran seçimleri öncesi hafta sonu Ordu’da gerçekleştirilen AK Parti milletvekili aday adayı temayül sonuçları kamuoyuna sızdı.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde 24 Nisan’da başlayan aday adaylığı başvuruları 2 Mayıs Çarşamba günü son buldu. AK Parti’de mevcut milletvekillerinden 239 milletvekili tekrar başvuru yaparken yeni başvuruların sayısı ise 7 bin 329 olarak ilan edildi. Ordu’da ise bu sayı 67 olarak kaldı.

Hafta sonu gerçekleştirilen temayül yoklamalarının ardından milletvekili ada adayları parti genel merkezinde mülakata alındılar.

 

İŞTE TEMAYÜL SONUÇLARI

 

Edinilen bilgiye göre Kamuoyuna Sızan Temayül yoklamasında ilk 10e giren isimler şöyle sıralandı:

  1. Ayhan Yılmaz
  2. Fatih Süzen
  3. Eyüp Fatsa
  4. Yavuz Selim Kıran
  5. Hamide Aydemir
  6. Hüseyin Akyol
  7. Tolga Baş
  8. Abdullah Uçar
  9. Hüseyin Anlayan
  10. Ali Osman Tobay

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI NE ZAMAN AÇIKLAYACAK

Siyasi partilerin, seçim çevrelerine ait olan aday listelerini 21 Mayıs’ta saat 17.00’ye kadar Yüksek Seçim Kuruluna(YSK) teslim etmesi gerekiyor.

Siyasi partilerin adaylarının başvuru belgelerindeki eksikleri tamamlamalarının son tarihi ise 25 Mayıs, Milletvekili geçici aday listesi 26 Mayıs’ta YSK tarafından Resmi Gazete’de yayımlanacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin temayül çalışmaları sonrası başvuruları inceleyip milletvekili adaylarını açıklaması bekleniyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-