eskort samsun

ÜNYENETHABER

SÖĞÜTLÜ’NÜN 13 YILLIK KANALİZASYON SORUNUNA OSKİ MÜDAHALESİ

SÖĞÜTLÜ’NÜN 13 YILLIK KANALİZASYON SORUNUNA OSKİ MÜDAHALESİ
11 Mayıs 2018 - 1:18

Fevziçakmak mahallesi Söğütlü Sokak 8 ve 9’uncu geçit sakinlerinin 13 yıllık kanalizasyon sorununa çözüm OSKİ’den geldi.

Mahalle sakinlerinin kanalizasyon çilesini Çakır Medya ekranlarından sizlerle paylaşmıştık, Ünye OSKİ müdürlüğü vatandaşların serzenişine yanıtsız kalmayarak çalışmaları başlattı.

Altyapı sıkıntısı olan Söğütlü 8’inci ve 9’uncu geçitte başlatılan çalışmalar kapsamında 200’lük kanalizasyon borularıyla bacaları yerleştirilmeye başlanırken, binaların atık su gider bağlantıları da yapılıyor.

Mahalle Sakini Yaşar Yıldız: “Fevziçakmak mahallesi Söğütlü 8. geçitte bulunmaktayız, 13 seneden beri Söğütlü 8. ve 9. geçitte yaşayan vatandaşlarımızın yağmur atık su ve kanalizasyon sıkıntıları vardı. Yapmış olduğumuz müracaatlardan sonra Fevziçakmak Mahallesi Söğütlü 8. geçitteki vatandaşlarımızın dertleri ve sıkıntıları son buluyor.  Buradan OSKİ müdürlüğümüze çalışanlarımıza alt kademeden, üst kademeden emek veren bütün işçi kardeşlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Söğütlü 8. Geçitte kanalizasyon rögar kapakları, mazgallar tamamen yerleşecek insanlarımız lağım ve kanalizasyon atıklarından kurtulacak” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-