eskort samsun

ÜNYENETHABER

Aydın Kuyumcu’dan Gençlik Haftası Daveti

Aydın Kuyumcu’dan Gençlik Haftası Daveti
10 Mayıs 2018 - 15:38

Ünye Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu Ünye’yi 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramına davet etti.

15- 19 Mayıs gençlik haftası ile 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı, Ünye’de Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle kutlanacak.

Gençlik haftası, 15 Mayıs Salı günü saat 10.00’da Cumhuriyet meydanında Çelenk sunumuyla başlayacak. Salı günü saat 14.00’da çamlığın girişinden Cumhuriyet Meydanı’na gerçekleşecek gençlik yürüyüşü ile devam edecek olan program 19 Mayıs akşamı sona erecek.

Ünye Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, “Her yıl olduğu gibi 2018 yılında da Kaymakamlığımızın Başkanlığında 15 – 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda gençlik haftası kutlama programımızın komite kararlarımız gereği en güzel bir şekilde dolu dolu sportif, kültürel ve Sosyal faaliyetlerimizle geçireceğiz.  Bu bayram kutlamamız da 15 Mayıs Salı günü gençlik haftasının başlangıç tarihi olması sebebiyle saat 10.00’da Cumhuriyet meydanında gençlik haftası Çelenk sunumuyla başlatacağız. Salı günü yine saat 14.00’da çamlığın girişinden Cumhuriyet Meydanı’na gençlik yürüyüşü yapacağız. Faaliyetlerimiz bu Salı günü itibariyle 19 Mayıs akşamına kadar devam edecek. Sportif anlamda Judo, wushu, tekvando, masa tenisi, bilek güreşi, okçuluk gibi çeşitli branşlarımız da turnuvalarımız olacak. 19 Mayıs günü de bayramımızı en güzel şekilde kutlamak amacıyla saat 09.30’da çelenk sunarak, 10.00’da programımız başlayacak. Akşamında da 19 Mayısta gençlerimizin koro gösterisi, türkü gösterileri olacak. 19 Mayıs gecesi de programımız bitmiş olacak. Bu vesile ile Ünye’li halkımızı organizasyonlarımıza, turnuvalarımıza ve bayramımıza, gençlik yürüyüşümüze davet ediyorum. 19 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’da Artvin Hopa veteranlar futbol takımıyla Ünyeli veteranlar futbol takımımız futbol müsabakası yapacak Ünye halkımızı bu güzel organizasyona davet ediyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-