eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Engelliler Haftasına Özel Sergi

Ünye’de Engelliler Haftasına Özel Sergi
12 Mayıs 2018 - 11:54

Ünye’de 10-16 Mayıs engelliler haftasına özel sergi açıldı.

Ünye’deki bütün özel eğitim okullarının yer aldığı sergide, engellilerin yıl boyunca yaptığı el emeği göz nuru eserler yer aldı.

Ünye’de bir hafta boyunca gerçekleşecek engelliler haftası etkinliklerinin 3. aşaması olan özel sergiler, Ünye Cumhuriyet meydanında pazartesi gününe kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Sergide Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel ve Mesleki Eğitim Merkezi, İz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Ticaret Borsası Özel Eğitim  ve İş Uygulama Merkezi, Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve ABC Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi  yer alıyor.

Sergide yer alan özel eğitim okulları müdürleri gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Ünye Ticaret Borsası Özel Eğitim  ve İş Uygulama Merkezi müdürü Fatih Keleş;10-16 Mayıs engelliler haftası nedeniyle Ünye’de eğitim veren resmi ve özel kurumlarla beraber, çocuklarımızın bir yıl boyunca yapmış oldukları el emekleri göz nurlarını insanların beğenilerine sunduk. Bunlar engelli çocuklarımızın el becerilerini geliştirmeye yönelik yapmış olduğumuz çalışmalar. Bu sene tüm kurumlarla beraberlik içerisinde burada hem çocuklarımızı mutlu etmek hem de yapmış oldukları çalışmaları sergiledik. Emeği geçen arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum.“

 

 Ünye ABC Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Kürşat Gürbüz;Öncelikle tüm engellilerin 10-16 Mayıs engelliler haftasını kutluyoruz. Ünye’deki rehabilitasyon merkezleri olarak bu hafta elimizden geldiğince katkılarınızı sunmaya çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”

 

Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Selvi Karayiğit;

10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla bir hafta boyunca yapılacak etkinliklerin 3. aşamasındayız. Sergilerimiz  cumartesi ve pazar günü olmak üzere 2 boyunca devam edecek. Burada öğrencilerimizin yıl boyunca yaptığı el emekleri sergileniyor. Onların da bir şeyler ortaya koyabildiğini göstermek adına biz bu sergileri düzenliyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Varlığımızı bu şekilde gösterebildiğimiz için biz de çok mutluyuz.“

 İz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi müdürü Özleyiş Kıyak; 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla burada bir ilk gerçekleştirdik. Ünye’deki bütün özel eğitim kurumları birlikte ortaya bir şeyler koymaya çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte engelleri aşalım.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-