eskort samsun

ÜNYENETHABER

VATANDAŞ SORUYOR”BU NASIL ÜST GEÇİT ”?

VATANDAŞ SORUYOR”BU NASIL ÜST GEÇİT ”?
18 Mayıs 2018 - 10:19

Ünye otogarında bulunan üst geçidi görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Öyle ki gazetemiz WhatsApp haber hattına yollanan ihbarda, vatandaşların bu konudaki şaşkınlıkları ve şikayetleri gözler önüne seriliyor. Otogarda bulunan üst geçit kullanmak için çok maharetli olmanın gerektiğini belirten vatandaşlar, bu üst geçit  hangi zihniyetle yapıldı.   İnsanların çıkması için  merdiven yok,  engelliler kullansın diye de düşündülerse de düzgün bir rampa  veya asansörü yok. Burası ancak su kaydırağı  veya kayakla atlama platformu gibi olmuş. Böyle olunca da üst geçit kimsede kullanamıyor .Hangi akla zihniyet üst geçidi böyle yaptılar merak ediyor  ve yetkililere soruyoruz dediler

“BÖYLE BİR ÜST GEÇİT GÖRMEDİM”

Üst geçidin daha sağlıklı ve kullanışlı olması gerektiğini belirten bölge sakinleri, “Böyle bir üst geçit görmedik. Nereden ,nasıl çıkacağımızı şimdiden kestiremiyoruz.   Dolmuşa binmek için dünyayı dolaşmamız gerekiyor. Bunun gibi  bir üst geçit daha görmedik” şeklinde konuştular.

 

“MİLLETLE DALGAMI GEÇİLİYOR ?”

Yapılacak olan üst geçidin engelliler için hiçbir tarafının düşünülmediğini iddia eden Ramazan Ç., “Madem buraya bir üst geçit yapılacak doğru düzgün yapılsın, üst geçidi yapanlar milletle dalgamı geçiyorlar  ” dedi.

  

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-