eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR’ SÜPER SAĞ BEK

ÜNYE 1957 SPOR’ SÜPER SAĞ BEK
28 Mayıs 2018 - 23:49

Bölgesel Amatör Ligin en iyi sağ bek oyuncuları arasında gösterilen 25 yaşındaki sağ bek Kaan Yüksel artık Ünye 1957 Spor’da. Şampiyonluk yolunda güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Gelecek sezon için kadro kurma çalışmalarını sürdüren Ünye 1957 Spor, sağ bek transferinde turnayı gözünden vurdu. Yeşil-beyazlılar Bal Ligi’nin en etkili sağ beklerinden Kaan Yüksel’i Ünye’ye getirerek kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attırdı. İç ve dış transferde ilk olarak savunma hattını kuran Ünye 1957 Spor, Adıyaman 1954 Spor’dan kaleci Lokman Atakol, stoper Mehmet Ali Yakışık’ı kadrosuna katmış sol beke de eski bir Ünyesporlu Vehbi Furkan Yıldırım’ı transfer etmişti. Savunma bloğunda sağ bek arayışlarını sürdüren yeşil-beyazlılar bu noktada da finali yaparak Kaan Yüksel gibi sağlam bir bek oyuncusunu kadrosuna dahil etmiş oldu. Yeni Amasyaspor’dan grubumuzda yakından tanıdığımız Kaan Yüksel geçtiğimiz sezonun ilk yarısını TM Kırıkkalespor, ikinci yarısını da Kdz.Ereğli Belediyespor’da forma giydi.

Kaan Yüksel’i tanıyalım

Futbola İstanbul Küçükköyspor’da başlayan Kaan Yüksel, Bayrampaşaspor’da profesyonel oldu.  Anagold Erzincanspor’da da profesyonel ligde forma giydikten sonra amatöre dönüş yaparak Tunaspor’a transfer oldu. Buradan Yeni Amasyaspor’a transfer olarak Bal Ligi serüvenine devam eden 1993 doğumlu tecrübeli sağ bek, geçtiğimiz sezon TM Kırıkkalespor’da lige başladı ve ara transferde Kdz.Ereğli Belediyespor’a transfer oldu. Sezonu 25 maçta forma giyerek 2 golle tamamlayan Kaan’ın takımı BAL 6.Grup’ta şampiyonluğu sadece 2 puanla Kırşehir Belediyespor’a kaptırdı.

Başarılı futbolcu Kaan özellikle 2016-2017 sezonunda oynadığı futbolla başta takımı Yeni Amasyaspor taraftarlarını ve taraflı, tarafsız izleyenleri kendisine hayran bırakmıştı. Kariyerinde Bölgesel Amatör Ligde 96 maça çıkarak 9 kez gol sevinci yaşayan Kaan Yüksel, Türkiye Kupasında 9 maçta 3 gol atarken,U21 Liginde ise 24 maça çıktı…

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P