eskort samsun

ÜNYENETHABER

SON ÇARE BİZ OLDUK,ÜNYELİ GENÇ KAYIP EŞYALARINI ARIYOR!

SON ÇARE BİZ OLDUK,ÜNYELİ GENÇ KAYIP EŞYALARINI ARIYOR!
06 Temmuz 2018 - 3:13

Ünye Kaledere Mahallesi Niksar Caddesi Endüstri Meslek Lisesi civarında cüzdanını ve telefonunu kaybettiğini belirten Fatih Elik, gazetemiz WHATSAPP ihbar hattından  kayıp olan eşyalarının bulunması için yardım istedi.

IPHONE marka telefonunun, şarj aletlerinin ve cüzdanının içinde bulunan kimlik kartı, banka kartları ile ulaşım indirim kartının bulunmasını isteyen 19 yaşındaki Fatih Elik, olayı yaşadığı akşamı şu şekilde anlattı;

“03.07.2018 günü akşam saat 21.00 sıralarında arkadaşlarımla buluştum. Bir müddet dolaştık.Saat 22:00 sıralarında ise kız arkadaşım ile birlikte yaya olarak İstikbal Mobilya yanına doğru yürümeye devam ettik. Sokakta bir elektrik panosu vardı. Bu panonun üzerine bıraktığım ve içerisinde yapı kredi, ziraat, garanti, ptt bankomat kartları, kendime ait kimlik, ulaşım indirim kartı bulunan siyah renkli cüzdan ve  ayrıca ıphone marka telefon ve 2 adet şarj aletini de panonun üzerine bıraktım. Buraya bıraktığım malzemeleri dalgınlığıma gelerek    ileriye doğru yürümeye devam ettim. Bir iki dakika sonra geri gelerek pano üzerine baktığımda bıraktığım malzemelerimi göremedim, yerinde yoktu. Kimin aldığını ise görmedim. Iphone marka telefonumun değeri yaklaşık 4bin TL civarındadır,ve önemli evraklarım vardı.Belki bulan birileri vardır dedim ama henüz hiç kimse polise böyle bir şey teslim etmemiş.” Dedi.

Genç,eşyalarını bulan veya haberdar olan kişilerin polise veya Çakır Medyaya bildirmelerini rica ediyorum dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-