eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP Bayramlaştı

CHP Bayramlaştı
22 Ağustos 2018 - 19:42

Kurban Bayramı nedeniyle CHP Ünye İlçe Başkanlığında partililer ile bayramlaşma programı düzenlendi.

Düzenlenen bayramlaşma programına CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, Ünye CHP İlçe Başkanı İsa Maral ve partililer katıldı.

Programda ilk olarak konuşmasını yapan Ünye CHP İlçe Başkanı İsa Maral, bayramı buruk bir şekilde kutladıklarını belirtirken şunları söyledi:

 

Öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum. Hepinizin malumu olduğu üzere yeni bir seçimden çıktık ve bu bayramı buruk bir şekilde kutluyoruz. Bütün uğraşlarımıza rağmen ne yazık ki Türkiye’de bir rejim değişikliği yapamadık. Bütün bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da partimizde bayramlaşmalar bir kardeşlik ortamı içinde geçiyor.” diye konuştu.

Ünye’deki sel felaketinin sonuna kadar takipçisi olacaklarını söyleyen CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, bu ekonomik şartlarda sağlıklı bir sonuç alınabileceğini düşünmediğini belirtirken şunları söyledi:

“Hepinizin kurban bayramını kutluyorum ve bu vesileyle dün 5. yılını kutladığımız rahmetli Sami Tandoğdu abimizi rahmetle anıyorum. Bir sel felaketi yaşadık ve Ünye’nin acılarını hep birlikte paylaşıyoruz. Karadeniz il başkanları olarak bu işin sonuna kadar takipçisi olacağımızı tüm kamoyuna duyurduk. İnşallah bir sonuç alacağımızı ümit ediyorum ama bu ekonomik şartlarda bu işin sağlıklı olacağına inanmıyorum.” dedi.

Sorunları sadece lider çerçevesine sıkıştırmamak gerektiğini belirten CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, yerel seçimler öncesinde bir lider değişikliğinin CHP’ye zarar vereceğini belirtirken şunları söyledi:

Hepinizin bayramını tebrik ediyorum, inşallah daha güzel günlerde bayramlarımızı kutlamaya devam ederiz. Son yaşadığımız seçimden sonra partimizde üzgün ve ümitsiz bir hava var. Ancak ben umutsuz olmayı kabul etmiyorum. Bizim sol kültürümde asla pes etmek yoktur. Bir değil birden çok başarısızlık olduğu doğrudur ancak bu başarısızlıkları sadece bir yere bağlamamak lazım, bu başarısızlığı herkes ilk önce kendinde aramalıdır. Bizim sorunuzum bir yerde değil bir çok yerdedir. Sorunları sadece lider çerçevesinde sıkıştırıp o çerçevede devam etmek sorunu çözmeye uzaktır. Liderler değişse bile bu sorunlar çözülemez. Bizim önce örgütleri ve tüzükteki değişikleri yapmamız lazımdır. Değişim talebi doğru ancak değişimin kapsamı çok önemlidir.

İçimizdeki Tartışmaları Bırakıp Yerel Seçim İçin Çalışmalar Yapmalıyız

Şuandaki tek adam rejiminin tek dayanak noktası CHP’dir. Bizim yüzde kaç olduğumuza bakmadan dik durmamız gerekiyor. Yaptığımız siyaseti başarılı yaparsak oy oranları da yukarı çıkacaktır. Önümüzde yine bir seçim var ve bizim kendi içimizdeki tartışmaları bırakıp, her ilçede adaylarımızı belirleyip çalışmalarımızı yavaş yavaş yapmamız gerekiyor. Onlar da kendi medya ve kanallarıyla bizim tartışmalarımızı gösteriyorlar. Bunu kullanıp servis yapan bir iktidar var.

Yerel Seçimler Öncesinde Yapılacak Olan Kurultay CHP’ye Zarar Verir

Biz bir takım olmak zorundayız. Yöntemlerimiz farklı olsa bile hedefimizin aynı olması gerekiyor. Bu takım ruhuyla seçimlere girmek zorundayız. Bizim felsefemize umutsuzluk yakışmıyor. Bu memleket çok daha köyü günlerden geçti ve ben umutsuzluğu kendimize yakıştırmıyorum. Yerel seçimler öncesinde kişiler üzerinden bazı tartışmalar yapmak partimizi daha kötüye götüreceğini düşünüyorum. Kurultay bu zamanda olursa, Muharrem İnce de kazansa Kemal Kılıçdaroğlu da kazansa, kaybeden taraf CHP olacaktır. Çünkü birisi kazanırsa öbür tarafı kaybedeceğiz ve yerel seçimler öncesinde bu kırılmayı yaşamak bizi sıkıntıya sokar. Ancak yerel seçimlerden sonra bu tablo olursa oturur konuşuruz ve bir karar alabiliriz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-