eskort samsun

ÜNYENETHABER

AKP İLÇE YÖNETİMİNDEN ACEMİCE BİR HATA MI ?YOKSA SANSÜR MÜ ?

AKP İLÇE YÖNETİMİNDEN ACEMİCE BİR HATA MI ?YOKSA SANSÜR MÜ ?
22 Ağustos 2018 - 21:30

Bugün AK Parti ilçe Başkanlığı’nda partilerin ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma merasimi yapıldı.Program sonrası SKANDAL yaşandı.

Bayramlaşma merasimine Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ,Ordu milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız ,milletvekili Ergün Taşçı  ,Ak parti  ilçe başkanı Hüseyin Tavlı ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar katıldılar.

BURAYA KADAR HERŞEY NORMAL GÖRÜNSEDE;

Partililere tek tek konuşma yapan ve bayramlaşan katılımcılar arasında bir  kişi vardı ki, AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı sosyal paylaşım resmi sitesinde adeta yok sayıldı. Evet yanlış okumadınız YOK SAYILDI.

 

YAPILAN BİR HATA MIDIR YADA BİR SANSÜR MÜDÜR? KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ.

AK Parti ilçe teşkilatı ile Ünye Belediyesi arasında çatlak seslerin yükseldiği ve kriz olduğu kamuoyunda konuşulurken, bugün ki programa katılan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile alakalı tek bir kare fotoğrafın yayınlanmaması ve isminin esamesinin okunmaması krizin gerçekten var olduğu yönünde algılandı.

BELEDİYE BAŞKANI PROVOKE Mİ EDİLDİ?

Bayramlaşmaya katılanın SİYASETÇİ, BELEDİYE BAŞKANI VE  ŞEHR-İ EMİN olmasını bir kenara koyalım  ,programda 6 dakika konuşma yapacak kadar önemli pozisyonda bulunan bir kişi nasıl unutulur ve yok hükmünde sayılır ?Bu nasıl iş bilmezliktir.

Söz konusu bu durum, sokakta Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın yerel seçimler öncesi AK Parti İlçe Başkanlığınca provoke edildiği  izlenimini uyandırdı.

BELEDİYE BAŞKANI ÇAMYAR ,YENİ BAŞKAN VE YÖNETİMİ DESTEKLEMİŞTİ

Bilindiği gibi Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın açık çek veriyorum diyerek büyük destek verdiği  AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı tarafından  yapılan bu olay, Hüseyin Tavlı ve yönetimdeki bazı isimlerin 2019’daki yerel seçimlerde sergileyecekleri tutumlarını yansıttığı yönünde anlaşıldı.

 

Daha önce ki yazılarımızda belirtiğimiz gibi siyasi kulislerde ve  kamuoyunda Ak parti ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı ve yönetimdeki birkaç ismin Mart 2019 da ki Belediye Başkanlığı için Tamer Uysal’ı desteklediklerini yazmıştık. Her ne kadar  taraflar görüşlerini açık etmese de , bu yaşanan son gelişmenin ardından siyasette her şeye hazırlıklı olmak gerekir klişesi akıllara geldi.

ŞİMDİ MERAK EDİLEN İSE YUKARIDA YAZDIĞIMIZ GİBİ KAMUOYU MU HAKLI ÇIKACAK ? YOKSA;

Karşımızda 18 Ağustos’taki AK Parti kongresinden sonra ortaya çıkan siyasi konjonktüre göre hareket eden bir ilçe yönetimi ve Başkan mı var ?diye kendimize sormadan edemedik.

Zira her iki düşüncede bize siyaset sanatının acımazlığını gösterirken ,sonunda en önemli şeyin koltuğu kaybetmemek olduğu gerçeğini yansıtıyor olmasınada şaşırmamak gerek.

BEKLEYİP GÖRECEĞİZ ZAMAN KİMİ HAKLI ÇIKARACAK

Kısacası Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın çok büyük desteğini alan ve koltuğa oturan  AK Parti Ünye ilçe Başkanı Hüseyin Tavlı’nın önümüzde ki günlerde  sergileyeceği tutumu merakla takip edeceğiz.

Bakalım bu süreçte kim fos çıkacak….

NOT

Unutmadan sadece bir isim ve resim paylaşılmadı diye bu kadar tantana çıkıyor ,hesaplar yapılıyor ,eski defterler kurcalanıyor ,onca millet konuşuyor ve üstüne de haber yapılıyorsa ,demek ki siyaset hata kabul etmiyor demektir.

Ve anlayana buradan çıkan sonuç ise ,siyaset çocuk oyuncağı değil,profesyonellerin işidir diyor,Sayın Başkana yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz….

SAAT 17:10

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-