eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye 1989 İmam Hatip Lisesi Mezunları Bir Araya Geldi

Ünye 1989 İmam Hatip Lisesi Mezunları Bir Araya Geldi
25 Ağustos 2018 - 0:59

 

Ünye’de 1989 İmam Hatip Lisesi mezunları bir araya geldi.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde Ünye İmam Hatip Lisesi 1989 yılı mezunları Kurban Bayramı münasebetiyle bir araya geldi.

Yapılan programda açıklamalarda bulunan İlim ve Fikir Gönüllüleri Dernek Başkanı Orhan Güler ve Avukat Kadir Özdemir, yılda bir yada iki kere bile olsa birlikte olmanın önemine değindi.

İlim ve Fikir Gönüllüleri Dernek Başkanı Orhan Güler:

“1989 Ünye İmam Hatip Lisesi mezunlarının her yıl buluşmaları kapsamında kurban bayramı vesilesiyle yine bir araya geldik. Güzel dostlukların pekiştiği buluşmalarımız yaşanılan anıların anlatılmasıyla muhabbetin derinliği zirveye ulaşıyor. Mezunlar arasında ahiret yurduna göçmüş olanlar anılır ve ruhlarına dualarla fatihalar yollarız. Aramıza misafir olarak katılanlarda bizimle bütünleşerek muhabbetimizin içinde kendini geçmişe götürür ve aramızdan mutlu ayrılırlar. Bu gün ki misafirimiz arasında sayın Eyüp FATSA ve Yargıty üyesi Süleyman ÖZTÜRK beyler de vardı.” dedi.

Avukat Kadir Özdemir:

“Bizler Müslümanız ve yaptığımız her iş, her amel, her hareket bir amaca muhatıp olmalıdır. Biz burada Allah rızası için toplandık ve birbirimizden herhangi bir beklentisi olan insanlar gurubunda yer almıyoruz. Bir insanı kendi haline bıraksanız ne iyilikte merhale kat edebilir, ne de kötülükte dip yapabilir. İnsanı iyilikte merhale yada kötülükte dip yaptıran en önemli sebeplerden birisi arkadaşlıktır. Kendi arkadaş gurubundan ayrılırsan nerelere savrulacağını tahmin bile edemezsin. Bizim gibi İmam Hatip mezunu olup şuurlu olan ama bir şekilde parayı bulmasından veya sıkılmasından dolayı bizden ayrılanlar dostlarımızdan bağımlılığa düşenleri bile biliyorum. Benim Allah’a en çok şükür ettiğim sebeplerden biri de gerek lise dönemimde, gerekse üniversite dönemimde, gerekse meslek yaşamımda hep iyi insanlarla iyi arkadaşlıklar geçirdim. Buradaki arkadaşlarımın hepsi bana Allah’ı hatırlatıyor ve burada bizimle birlikte toplanan en çok kazanan insanlar oluyor. Sürekli toplanamasak da senede bir veya iki kere arkadaşlarımızla toplanmak bizi çok mutlu ve onure ediyor.” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-