eskort samsun

ÜNYENETHABER

İyi Partili Yıldırım “Fındık Fiyatı 18 Lira Olmalı” Dedi

İyi Partili Yıldırım “Fındık Fiyatı 18 Lira Olmalı” Dedi
24 Ağustos 2018 - 20:22

Kurban Bayramı münasebeti ile İyi Parti Ünye İlçe Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi.

Düzenlenen bayramlaşma programına İlçe Başkan Vekili Osman Karagöz, İl Başkanı Necmettin Şahin, milletvekili adayları Şahin Yılmaz, Günay Karaağaç, Yener Yıldırım ve parti üyeleri katıldı.

Ziyaret için çok memnun kaldılarını belirten İlçe Başkan Vekili Osman Karagöz şunları söyledi:

“Hepiniz hoşgeldiniz ve sizin bu ziyaretinizden ötürü teşkilat olarak çok memnun kaldık. Hem seçim sonrası hem de bayram sonrasında görüşmelerimiz oldu ve bu bize şeref verdi. Böyle güzel bir günde sizleri ağırladığımız için de çok mutluyuz.” dedi.

Bütün ilçeleri gezerek görüş alışverişinde bulunduklarını belirten İl Başkanı Necmettin Şahin şunları söyledi:

“Hepimizin bayramı kutlu olsun. Sayın Yener Yıldırım bayram vesile ile hem bayramlaşmak hem de teşkilatlarımızı ziyaret etmek amacıyla gelmişlerdir. Beraberce bütün ilçelerimizi gezeceğiz. Yener Bey’in bu ziyaretinden dolayı çok memnunuz. Arkadaşlarımızla birlikte hem görüş alışverişinde bulunduk hem de önümüzdeki seçimler için birbirimizin fikirlerini dinledik. Bundan sonra daha sık görüşüceğiz ve beraber çalışma ortamımız olacak. Bütün yapmak istediğimiz bir önceki seçimden göre çok daha iyi ve bilinçli bir şekilde çalışarak sonuca gitmektir.” diye konuştu.

İyi Partinin Türkiye’nin umudu olduğunu niteleyen Milletvekili Adayı Şahin Yılmaz konuşmasında şunları belirtti:

“Hepinizin bayramını kutluyorum ve bu vesileyle beraber olduk. İyi Parti Türkiye’nin umududur. Bu baskıcı ortam uzun süre devam etmez, ekonomi bunu kaldıramaz. Ekonomik veriler gösteriyor ki artık gemi karaya oturdu ve bu kadar dış borç yüküyle Türkiye’nin bu gemiyi kardırma şansı olmadığı ortadadır. Bizim genel başkanımız seçimlerden önce bu durumları söylemişti. Hiçbir baskı rejimi ilelebet sürmemiştir. Biz İyi Parti olarak Türkiye’nin ümidiyiz. Bizim davamız kolduk değil Türkiyedir. Bizi söndürmek isteyenler var ancak bizim dik durup, halkımızı ikna edip, Türkiye’mizin kötü gidişatını çocuklarımız ve torunlarımız için durduracağız.” diye konuştu.

Yerel seçimler için çalışmalara devam ettiklerini belirten Milletvekili Adayı Günay Karaağaç şöyle konuştu:

“Kurban bayramımız kutlu olsun ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. 24 Haziran genel seçimlerini biz milletvekili adayıyla, ilçe başkanlarımız ve kıymetli üyelerimizle birlikte yoğun bir seçim programı ve atmosferi geçirdik. Seçim sonrası bir takım sebep ve nedenlerden dolayı ilçe teşkilatlarımızı ziyaretlerimiz biraz geçikti. Bayram vesilesiyle milletvekili adaylarıyla birlikte bütün ilçelerime ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Mart ayındaki yerel seçimler için gerekli programlar oluşturuldu. Birlik ve beraberlik ile yerel seçimler için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Fındıkla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Yener Yıldırım bir sonraki seçimde İyi Parti’nin iktidarın en büyük alternatifi olduğunu belirtirken şunları söyledi:

“Bu bir bayram ziyaretidir ve bayramlar Türk milletinin en güzel hasretlerin giderildiği, milletimizin birliğinin ve dirliğinin sağlandığı önemli günlerdir. Ordu’nun 19 ilçesinde ziyaretlerimizi gerçekleştirerek İyi Partinin Ordu’ya bakışını değerlendirdik. Yakınlarda ilimizde doğal afet oldu ve hasar tespiti yapıldı. Biz İyi Parti olarak yapılan tespitlerin yerine ulaşıp ulaşmadığını, yaraların sarılıp sarılmadığını yakından takip edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanı Ordu’da Fındığın Fiyatıyla İlgili Hiçbir Şey Söylemedi

Seçimler boyunca Ordu’da en çok üzerinde durduğumuz konulardan biri fındığın hali olmuştur.Başkanımız ilk Ordu’ya gelen genel başkandı ve Ordu meydanında fındığın 15 lira olması gerektiğini ifade etti. Arkasından Sayın Muharrem İnce de fındığın 15 lira civarında olması gerektiğini söyledi. Sayın Cumhurbaşkanımız geldi ve fındıkla ilgili hiçbir şey konuşmadan gitti. Sonuçta Ordu ili hiçbir ifade kullanmayan Sayın Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanını tekrar bu makama getirdi ve çok ciddi bir oy verdi.

Fındığın Fiyatı 18 Lira Olmalıdır

Gittiğimiz her ilçede fındığa ne fiyat verileceği merak ediliyor. Biz dedik ki bu iktidar fındığa fiyat vermeyecek, fındık üreticisinin hakkını dış firmaya verdiler. Fındığın geçen seneki fiyatı bugünkü dolar olarak 18 liradır. Bu aradaki fark bugün dış firmanın cebine giriyor. Yurt dışında fındık aynı değerde hesap görürken üreticinin cebine az para giriyor.

Ülkeyi Tek Adama Teslim Etmenin Yanlışlığını Göreceğiz

Günümüzdeki tek adam rejiminin Türkiye’nin taşıyamadığını, ekonominin nefes almadığını, doların 7 liraya vurduğuna şahit olduk. Biz dış güçler karşısında iktidarın yanındayız ancak bu ülke yönetilmiyor. Bu kadar dış borcu olan bir ülkenin tek bir adama teslim etmenin yanlışlığını millet olarak yaşayacağız ve göreceğiz.

Bütün Projelerimizle Hazır Durumdayız

Önümüzde bir belediye seçimi var ve bu seçimin en sürpriz partisi İyi Partidir. Ekonomileri kötü giden ülkelerde iktidar değişikliği yapılmaktadır.İyi Parti ilk seçimde yüzde 10 oy almıştır ve bir sonraki seçimde iktidarın en büyük alternatifi İyi Partidir. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz ve bunun başarılarını yerel seçimlerde alacağız. İyi Parti milletin yaralarını sarmak için bütün projeleriyle hazırdır.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-