eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYELİ ÜNLÜ GAZETECİ ,HEMŞİREYE SALDIRDI (UCUBE)

ÜNYELİ ÜNLÜ GAZETECİ ,HEMŞİREYE SALDIRDI (UCUBE)
27 Ağustos 2018 - 3:29

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu kendine ait sosyal hesabından yapmış olduğu paylaşımda sağlık çalışanlarına tehdit ve hakaret içerikli mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajla,  sık sık tacizlere ve şiddete maruz kalan sağlıkçılara bir saldırıda kendisi yapmış oldu.

KELKİTOĞLU’NUN PAYLAŞIMI GÜNDEM  OLDU.

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kelkitioğlu, Ünye Devlet Hastanesinde yaşadığını iddia ettiği  kötü muameleyi   sosyal  hesabından paylaştı. Kelkitoğlu  sağlık personellerine ucubeler diyerek hakaret ederken, ‘’ bakanlık ucubeden hesap sormazsa ben kendim hesabını soracağım ‘’paylaşımın da bulundu.

Murat Kelkitlioğlu’ nun hakaret ve tehdit içerikli mesajı kamuoyundan tepkilere neden oldu.

Kimi vatandaşlar görevi başında bulunan personele yapılan saldırıyı kınarken, kimileri de Kelkitoğlu’na her hastanede aynı sıkıntıların olduğunu  belirterek destek oldular.

Kelkitoğlu ‘nun mesajına cevap veren  ,kendisinin  alkollü alabileceğini iddia edenlerden tutunda, iki yüzlülük ve show yapmakla suçlayan vatandaşlarında bulunduğu geniş bir kitle söz konusu.

GÖRGÜ TANIKLARINA GÖRE İŞTE YAŞANANLAR

Murat Kelkitlioğlu’nun gündeme bomba gibi düşen skandal paylaşımına sebep olduğu iddia edilen olayı sizler için araştırdık.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Murat Kelkitlioğlu yanında çocukla beraber dün gece 03:00 saatlerinde Ünye Devlet Hastanesi’ne giriş yapar. Kelkitlioğlu’ nun beraberinde getirdiği çocuğa hekimin isteği üzerine hemşire tarafından  damar yolu açılmaya çalışılır . İlk seferde çocuğun damarının bulunamaması üzerine Murat Kelkitoğlu sinirlenir. Sağlık personeline sözlü tacize bulunur. Bu sırada sözlü tacize mağdur kalan sağlık personeli , diğer hemşireye görevi devreder. Hemşirede ikinci seferde çocuğun damar yolunu açar. Hasta yakını Kelkitlioğlu  sözlü tacizlerini ısrarla devam ettirir ve sağlık personeli tarafından  Beyaz Kod verilir.

SAĞLIK BAKANLIĞI AVUKATLARI İŞ BAŞINDA

Edindiğimiz bilgiye  göre; hastane personeline karşı girişilen hakaret ve tehdit vari saldırın ardından başta Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi olmak üzere Sağlık Bakanlığının olaya el koyduğu ve  bakanlık avukatları tarafından gerekli girişimlerin başlayacağı öğrenildi.

Akşam gazetesi genel yayın yönetmeni Murat Kelkitlioğlu kimdir?

Murat Kelkitlioğlu 1971 senesinde Ünye‘de dünyaya geldi.

1994 senesinde Yeni Şafak‘ta çalışmaya başladı. Bir çok özel haberin altında imza atan Murat Kelkitlioğlu’nun gazetecilikteki ikinci adresi Ufuk Güldemir’in kurucusu olduğu Habertürk oldu.

Muhabirlik görevinden kısa bir süre sonra Habertürk’te genç yaşta Haber Müdürü oldu. Batık Bankalar dönemini yaşayan Türkiye’nin çok ses getiren haberlerinin altına imza attı. Dönemin gündemde en çok konuşulan haberlerini yaptı.

İlerleyen zamanlarda Tercüman gazetesinde çalışmaya başladı. Tercüman’da köşe yazarlığı yaptı.

Daha sonra Star‘a geçti. Burada da köşe yazarlığı ve yazıişleri müdürlüğü yapan Kelkitlioğlu, bir süre sonra da Güneş‘in genel yayın yönetmeni oldu.

Güneş’teki görevini bıraktıktan sonra Akşam gazetesine geçen Kelkitlioğlu, halen Akşam gazetesinin genel yayın yönetmenidir.

Murat Kelkitlioğlu, evli ve biri erkek biri kız olmak üzere iki çocuk babasıdır.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-