eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Minik Sporcular Türkiye Şampiyonasında

Minik Sporcular Türkiye Şampiyonasında
06 Eylül 2018 - 11:21

 

Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nın ilk ayağı Ordu’da yapıldı.

31 Ağustos Cuma günü Ordu Recep Kara Spor Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’na Ünye Reis Spor Kulübü 7 sporcuyla katıldı.

Toplamda 3 madalya kazandıklarını ifade eden  Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, minik sporcuların ilerleyen dönemde daha iyi seviyelere geleceklerini belirtirken şunları söyledi;

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan: “Taekwondo Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında olan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nın ilk ayağı Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün bünyesinde Recep Kara Kapalı Spor Salonu’nda 31 Ağustos Cuma günü yapıldı. Bu şampiyonaya Ünye Reis Gençlik Spor Kulübü olaraktan 3’ü bayan ve 4’ü erkek olmak üzere toplamda 7 tane sporcumuzla katıldık.

Toplamda 3 Madalya Kazandık

Sporcularımız müsabakalara ilk kez girdikleri için heyecan yaptılar ve bu heyecanlarını hoş karşılıyoruz. Bu müsabakalarda biz çeyrek final ve yarı final oynadıktan sonra bir tane final müsabakası oynadık. 2 sporcumuz yarı finalde yenilerek il 3.’sü, bir sporcumuz da finalde yenilerek il 2.’si oldu ve toplamda 3 madalya kazandık. Minikler 33 kg.’da taekwondo da il 2.’si olan İrem Arslan, 11-16 Eylül tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Bizim Amacımız Minikleri Bu Müsabakalara Alıştırmak

Bizim minik sporcuları bu müsabakalara yollama amacımız madalya kazanmak değil, sporcularımızı bu müsabakalara alıştırmaktır. Biz yıldızlarda ve gençlerde madalyalar bekliyoruz çünkü yıllardır bu iş böyle devam ediyor. İlk müsabakalarda bizim amacımız sporcularımızı sakatlık yaşamadan götürüp getirmektir, müsabakalarda deneyim sahibi olmalarını sağlamak, öz güvenlerini kazandırmaktır. Bizim en büyük kazancımız 2018 yılında bizim müsabık takımımıza 10 tane sporcu kazandırmamız oldu. Bu minik kardeşlerimizi ilerleyen dönemde daha çok gelişecekler ve sürekli Türkiye Şampiyonalarına gitmeye başlayacaklar.

Bize Yardımcı Olan Herkese Teşekkür Ediyoruz

Bizi bu müsabakalara götürüp getiren Ordu Büyükşehir Belediyemize, Gençlik Spor İl Müdürümüze, İlçe Spor Müdürümüze ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Özellikle Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’e spora ve kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P