eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yaşama Tutunmak İçin Yardım Eli Bekliyor

Yaşama Tutunmak İçin Yardım Eli Bekliyor
11 Eylül 2018 - 0:53

Ordu’nun Ünye ilçesi Niksar Caddesi mevkinde ikamet eden Necati Gümüş, hastalıklarla yalnız başına yaşam mücadelesi vermeye çalışıyor.

Kira olan evinde yalnız yaşayan ve damar tıkanıklığı, bel fıtığı ve ayağında kırıklar olan 60 yaşındaki Necati Gümüş; hiçbir şekilde ayağa kalkamadığını, tuvalete bile gidemediğini, arkadaşlarının getirdiği bisküvilerle hayatta kaldığını belirtti.

Maddi sıkıntı yaşadığını ve yardımseverlerden yardım eli beklediğini ifade eden Gümüş şunları söyledi: “Ben bu evde yalnız yaşıyorum. Damar tıkanıklığım ve bel fıtığım vardı. Geçen hafta tuvalete giderken düştüm ve ayağımı da kırdım. Şuanda ayağa kalkamıyorum, tuvalete gidemiyorum, yaşamsal ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum.  Yalnız başıma 5 gündür burada yatalak haldeyim.

Bisküvi Yiyerek Hayatta Kalıyorum

Ağaya kalkamadığım için yan dönerek yemek yemeye çalışıyorum. Yere dökülmesin diye sulu yemek yiyemiyorum. Arkadaşlarım bana bisküvi getiriyor, onları yiyerek hayatta kalıyorum. Onlar bana bu yiyecekleri getirmeseler yemek bile yiyemeyeceğim. Maddi sıkıntılarımdan ve ayağa kalkamadığımdan dolayı hiçbir şekilde yemek yapamıyorum.

İlaçlarımı Alacak Param Yok

Yaşadığım ev kira olduğu için 2 aylık kira borcum oluştu. Ev sahibi ayın 15’inde parasını istiyor. Faturalar birikti, nefes darlığı için ilaçlarım var ancak onlar da paralı ve son 4 tane kaldı. Benim bu borçlarımı ve ilaçlarımı alacak maddi durumum yok. Böyle devam ederse evden atılırım ve ilaçlarımı da alamam. Ben devletimizden ve hayırsever vatandaşlarımızdan yardım bekliyorum.” diye konuştu.

Necati Gümüş İrtibat Numarası: 0536 831 34 16

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-