eskort samsun

ÜNYENETHABER

Şen, Bayan Futbolcuları İlk Antrenmanında Yalnız Bırakmadı

Şen, Bayan Futbolcuları İlk Antrenmanında Yalnız Bırakmadı
10 Eylül 2018 - 17:27

Ünye Gücü Futbol Kulübü’nün geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongresine katılmak üzere Ankara’dan Ünye’ye gelen hemşerimiz Mimar Nihat Şen, bayan futbolcuları bugün antrenmanlarında ziyaret etti.

Ünye’nin ilk ve tek kadın futbol takımı olan Ünye Gücü Futbol Kulübü’ne maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Nihat Şen, Ünye stadyumunda gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmasında, bütün Ünyelilere seslenerek Ünye Gücü Bayan Futbol takımına destek olmalarını söyledi.

Nihat Şen sözlerinde şunları kaydetti;

“Muhammet Başkan bana bundan birkaç ay önce bahsetmişti. Ünye’de bir bayan futbol takımının olduğunu ve Türkiye 3. Ligi’nde oynadığını söyleyince çok şaşırdım, çok ilgimi çekti. Çünkü ben çocuklara ve gençlere önem veren biriyim. Muhammet Başkan bu işi 1-2 yıldır yürütüyormuş. Sokaklarda, çay bahçelerinde, kafelerde, zehirli ortamlarda oturan gençlerimizi böyle sportif bir faaliyette buluşturduğu için kendilerine bir Ünyeli olarak teşekkür ediyorum. Bu kulübe maddi ve manevi her anlamda yardımcı olacağımızı söyledik.

Olağanüstü bir genel kurul kararıyla yeni öğretim teşekkür etti. Ben de bu vesileyle buraya geldim. Ünye bayan futbol takımını insallah önümüzdeki sezon 2. Lig’e çıkaracağız. Burada tüm hemşerilerimize büyük bir görev düşüyor. Ben bir Ünye aşığı Ünye sevdalısı olarak 700 kilometreden sadece bunun için geldiğime göre tüm Ünye’li hemşerilerimizin, örnek bir spor kulübü olan bu genç kızlarımıza destek vereceklerinden eminim. Ayrıca altyapıda da kız çocuklarımız var. Bu vesile ile Ünye’yi daha geniş bir camiaya tanıtma imkânımız olacak. İnşallah milli takıma buradan sporcu veririz. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum.

Tüm Ünyeli sivil toplum örgütlerini, Ünyeli iş adamlarını ve Ünye kamuoyunu Ünye Gücü Bayan Futbol takımının yanında olmalarını özellikle istirham ediyorum.Muhammet Hocama ayda bir defa antrenman harici toplantılarına, antrenmanlarına ve maçlarına katılmaya söz verdim. Her zaman yanlarında olacağım, çünkü bu bölgede olmayan bir şey. Kamuoyunda erkek hegemonyasının artık futbolda bir son olacağı inancındayım.”

Bugün gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı ve birkaç gün önce kongreye katılmak için Ankara’dan Ünye’ye gelen Nihat Şen’e teşekkür ederek sözlerine başlayan Ünye Gücü Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla ise şu açıklamalarda bulundu; Ünye Gücü Kadın Futbol takımını kurarken Türkiye’de ön bir araştırma yaptığımızda kulüplerin kuruluşundan sonra biraz içe kapandıklarını, çok fazla kendilerini anlatma noktasında kuruluşlarının yaptıkları il ve ilçelerde topluma bunu yaşamadıklarını şahit olduk. Biz bu Ünye’de farklı olsun, içe kapanmayalım, bunu Ünye’ye hatta Ünye’nin daha da dışına taşıyalım diye düşündük. Sonrasında bunun anahtar cümlesinde hem maddi hem manevi anlamda iyi bir yönetim olması gerekiyordu. Kurucu üyelerimiz çok iyi bir yönetim iyi bir ekipti. Bu işin başlangıcını yapmak gerçekten cesaret istiyordu. Önceki yönetimimiz bu hamleyi yaptı. Ünye’de inşallah önümüzdeki sene bu sezon iyi bir yapılanmayla 3. ligden 2. lige aday bir takım kimliğini kazandıracağız. Çalışmalarımız bu yönde devam edecek. Bu takım Ünye takımıdır, herkese kapımız açık. Yeni yönetimimiz ile birlikte inşallah çok daha güzel şeyler olacak”.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-