eskort samsun

ÜNYENETHABER

Deniz Mahsullerinde Kuzeyin Lezzetleri İddialı

Deniz Mahsullerinde Kuzeyin Lezzetleri İddialı
18 Eylül 2018 - 0:09

Farklı menüsü ve ürün çeşitliliğiyle Ünye halkına hizmet veren Kuzeyin Lezzetleri adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ünye’de yola çıkarak ilk etapta Türkiye daha sonra dünyaya açılmayı hedefleyen Kuzeyin Lezzetleri, muhteşem menüsüne balık çeşitlerini de ekledi.

Ünye’den yola çıkarak menü çeşitliliğiyle adından söz ettiren Kuzeyin Lezzetleri Hamidiye Mahallesi Musaağa sokak Kahve Durağın olduğu tarihi konakta balık çeşitlerini misafirlerine tattırmaya hazır.

Kuzeyin Lezzetleri Mutfak Şefi Pınar Ovalı, Çakır Medya ekranlarına şu şekilde bilgi verdi;

“İlk etapta başladığımızda sadece Marison Tavuklarımız ve Marina Balıkla ilerlemiştik. Şimdi değişiklik yapıp mevsimine göre balıklarımızı menümüze koyduk.

Mevsimine göre; Barbun Tava, Mezgit Tava, Palamut Tava ve Hamsi’ye başlıyoruz. Köyden gelen mısır unuyla organik bir şekilde devam ediyoruz. Tepkiler çok güzel yönde dönüşlerde aynı şekilde.

Tavuk ve balık rekabet içerisinde gidiyor. Tavukla balığın rekabetini biz kendimiz seyrediyoruz ama güzel yönde tepki alıyoruz. Ben ikisinin aynı anda giderken birisi daha ağır basar diye düşünüyordum ama her ikisinden de çok güzel tepkiler geliyor.  Bizde bu durumdan mutluyuz.

Arge çalışmalarımız devam ettiği için biz daha çok yöresel yemeklere, kuzeye ait yönde ilerlemeye çalışıyoruz. Mevsim palamut balığı mevsimi olduğu için sahayı palamutlara bıraktık. Güzel devam etmesini  istiyoruz.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-