eskort samsun

ÜNYENETHABER

Muammer Öztürk, Eğitim Bir-Sen Ünye Temsilciliğine Aday

Muammer Öztürk, Eğitim Bir-Sen Ünye Temsilciliğine Aday
19 Eylül 2018 - 11:40

Eğitim-Bir-Sen Ünye’de seçime hazırlanıyor.

Yeni Ünye İlçe temsilcisi ve yönetiminin seçileceği kongre öncesi delege seçimi 6 Ekim cumartesi günü gerçekleşecek.

Delege seçimleri öncesi Eğitim-Bir-Sen Ünye İlçe Temsilciliğine adaylığını açıklayan Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muammer Öztürk yaptığı basın açıklamasında, mevcut yönetim ve mevcut başkanın Eğitim Bir-Sen’i temsil etmediğini düşünerek başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Mevcut yönetiminin ise yeniden aday olup olmayacağı henüz belli değil.

Eğitim-Bir-Sen Ünye İlçe Başkan Adayı Muammer Öztürk sözlerinde şunları kaydetti;

“Eğitim Bir-Sen Ünye Temsilciliği görevine talibim”

“Şuan için görev olarak Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hafızlık Proje okulu, Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesinde okul müdürü olarak görevimizi devam ettirmekteyiz. Ve yine arkadaşlarımızın teveccühüyle birlikte Ünye Eğitim Bir-Sen ilçe temsilciliğine adaylığımızı şuandan itibaren koymuş bulunmaktayız. Burada bunu ilan ediyoruz.

Ünye Eğitim Bir-Sen temsilciliğinin yanında öncelikle bir kul olarak Allah-u Teala’ya karşı görev ve sorumluluklarımızdan asla ödün vermeden ibadet, edep, terbiye, ahlak, görev ve sorumluluklar noktasında en güzel şekilde ifade edeceğimizi, yine aynı şekilde okul yöneticisi ve öğretmen olarak da bizlere emanet edilen öğrencilerimizi asla ihmal etmeden, onlara karşı görev ve sorumluluklarımızı asla arka plana itmeden, birinci önceliğimiz onların eğitimleri olmak kaydı ile yine aynı şekilde bir baba olarak, aile reisi olarak eşime ve çocuklarıma karşı sorumluluklarımı ihmal etmeden Eğitim Bir-Sen Ünye Temsilciliği görevine talibim.

“Biz basit bir sendika değiliz”

Bu görev gereği Ünye’de bulunan 800’e yakın Eğitim Bir-Sen üyelerinin öncelikle özlük haklarını, aynı şekilde kendi görev ve sorumluluklarıyla alakalı bize getirdikleri iş ve işlemlerini en güzel şekilde onları temsil etme noktasında görevimizi en güzel şekilde yerine getireceğimizi ifade etmek istiyorum. Ünye Sendika Temsilcisi olarak da tüm üyelerimizin mutlu, huzurlu, birlik ve beraberlik, dostluk ve kardeşlik içerisinde birbiriyle kenetlenmesini sağlamayı yine burada taahhüt ediyorum. Biz basit bir sendika değiliz, Eğitim Bir-Sen sendikasıyız. Bizim temelimiz Akif İnan Hocamızın atış olduğu temeldir. Bu anlamda tüm üyelerimizi en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum.

Mevcut yönetim ve mevcut başkanın Eğitim Bir-Sen’i kesinlikle temsil etmediğini düşünüyorum. Ve bunu en güzel şekilde ben ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte temsil edeceğimize inanıyorum.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-