eskort samsun

ÜNYENETHABER

Köpekler Saldırıları Devam Ediyor, Yetkililer Hala Neyi Bekliyor?

Köpekler Saldırıları Devam Ediyor, Yetkililer Hala Neyi Bekliyor?
26 Mart 2019 - 23:58

Ünye’de yaşanan köpek saldırılarına bugün bir yenisi yenisi eklenirken yetkililerin bu duruma sessiz kalıp hala bir önlem almaması tepki çekiyor.

Bir köpek saldırısı vakası daha

Edinilen bilgiye göre Ünye’de dün köpek saldırısına uğrayan Gülhanım A. adlı bayan ambulansla Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.Köpek saldırısına uğrayan  Gülhanım A. yaralı olarak getirildiği hastanede tedavi altına alındı.Ünye Devlet hastanesinde tedavisi yapılan bayanın taburcu edildiği öğrenildi.

Saldırılara önlem yok

Cevizdere’de yaşanan pitbull cinsi köpeğin 10 yaşındaki kız çocuğuna saldırması ve en son 3 yaşındaki çocuğa sokak köpeğinin saldırıp yüzünden yaralaması, onlarca köpek saldırılarından sadece bir kaçı olmuştu.

Bu konuyla ilgili yaptığımız onlarca habere rağmen yaşanan bu saldırılara duyarsız kalmaya devam eden yetkililere soruyoruz; Önlem almak için hala neyi bekliyorsunuz, daha kaç insana köpek saldırması, kaç tane haber yapılması gerekmektedir?.

Vatandaşlar da bu duruma tepki gösterip; Bütün sokakların köpek kaynadığını ve yaşanan bu olaylar sebebiyle çocuklarını okula bile yollamakta tedirginlik yaşadıklarını belirterek, yetkililerden en kısa sürede bir çözüm bulmalarını istediler.

Ortak akıl ile çözüm 

Sokak köpekleriyle ilgili daha fazla acı olayların yaşanmaması için hayvanseverler, yerel yönetimler ve yetkili mercilerin birlikte hareket ederek çözüme yönelik adımlar atması şart olmuştur. Aksi taktirde, sokakta katledilmiş hayvan veya bir köpek tarafından saldırıya uğrayarak hayatı altüst olmuş mağdur haberlerinin son bulması çok olası görünmüyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-