eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Türkiye Şampiyonasında Ordu İçin Yarışacaklar

Türkiye Şampiyonasında Ordu İçin Yarışacaklar
editor( unyenethaber@hotmail.com )
04 Mayıs 2015 - 0:35

Marmaris’e gidiyorlar

Adsız

”Türkiye Taekwondo Federasyonunun düzenlediği, 12-17 Mayıs tarihleri arasında Marmaris’te , Yıldızlar bay ve bayan Taekwondo şampiyonasına katılacak olan ,Reis spor kulübü Başkanı Cavit Arslan turnuvada   yarışacak yunus_emre-21-214x300 sporcular hakkında bilgiler verdi.

Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen il müsabakalarına kulübümüz 4 sporcu ile katıldı. Bu müsabaka da 55 kiloda Büşra Nur ARSLAN isimli sporcumuz birinci olurken Cansu Nur ARSLAN isimli sporcumuz ise 51 kiloda ikinci oldu.

İl Müsabakalarında bu yıl Anadolu Yıldızları ve Ortaokullar arası taekwondo şampiyonalarında derece yapan Büşra Nur Arslan 55 kiloda birinci oldu. 51 kiloda ise Cansu Nur Arslan 2. olarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Bu yıl kulüp olarak katıldığımız bütün müsabakalarda ilimize ve ilçemize madalyalar kazandırarak ilçemize döndük. Geçmişte aldığımız madalyalar, gelecekte aldığımız madalyaların teminatıdır. Sporcularımız 10 Mayıs tarihinde Marmaris’e giderek, 12-17 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonasında Ordu ilini temsil edecekler” şeklinde açıklamalarda bulundu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P