eskort samsun

ÜNYENETHABER

VATANDAŞ OTOPARK ÜCRETLERİNE TEPKİLİ ”EL İNSAF”

VATANDAŞ OTOPARK ÜCRETLERİNE TEPKİLİ ”EL İNSAF”
16 Nisan 2019 - 22:31

İki Büyükşehir arasındaki ücret tarifesi dudak uçuklattı..

Ankara’da Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tüm otoparkların tam gün ücretinin 1 TL iken ,Ordu’da 25 TL olmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Gazetemiz whatsap hattına yapılan şikayetlerde Ankara’da otoparkların ilk saatinin ücretsiz ,24 saatinin ise 1 TL olduğu belirtilirken ,Ordu’da ki otopark tarifelerine tepki geldi.

Vatandaşlar ”Ordu Büyükşehirin fiyat tarifesi halkı soymaktan başka bir şey değil.Bu faiş tarifeler yüzünden,yollar,kaldırımlar ,ara sokaklar park etmiş araçlarla dolu.Ankara’da olduğu gibi kararın alınması halinde  vatandaşlar   otopark kullanımına teşvik edilmiş olur  ve trafik rahatlar.

İki büyükşehir belediyenin gece ile gündüz kadar farklı uygulama yapması düşündürücü. Teklifimiz, Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı belediye ve belediye şirketlerine ait bütün otoparkların 1 saate kadar ücretsiz,  24 saat boyunca 1 TL olmasıdır.

Enver YILMAZ’ın kalıntıları cadde ve sokaklarda hüküm sürmeye devam ediyor. Ak partinin gönül belediyeciliğine yakışmayan bir başka vahim durumda budur.

Biran önce Ordu Büyükşehir Belediyesinin otopark fiyatları açısından, Ankara Büyükşehir Belediyesini örnek alarak , ranttan yana değil halktan yana bir tavır almasını umuyoruz.” dediler.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-