eskort samsun

ÜNYENETHABER

DOĞA KOLEJİNDE ÖZGÜN FIRTINASI…video haber

DOĞA KOLEJİNDE ÖZGÜN FIRTINASI…video haber
07 Haziran 2015 - 9:24

Ünye Doğa Koleji,  Bahar Şenlikleri finalini Özgün’ le yaptı.

11281893_811382175636033_35916889_n

Ünye Doğa Koleji, öğrencilerine sene sonu etkinlikleri kapsamında Bahar Şenliği düzenledi. 2 gün süren bu şenlikte gün içerisinde spor yarışmaları ve öğrencilerin 1 yıl boyunca hazırlamış olduğu gösteriler sergilenirken son akşam Özgün’le müziğe doydular.

Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Doğa Koleji Müdürü Kemal Şahin, kendilerinin öğrencilerine her türlü yunus_emre-21-214x300imkanı sunduklarını ve onların istekleri doğrultusunda sanatçı getirdiklerini söyledi.

Doğa Koleji Müdürü Kemal ŞAHİN;

”Bildiğiniz üzere Ünye’de Doğa Koleji bu sene açıldı ve ilk mezunlarımızı veriyoruz. Aslında şuan gerçekleştirmiş olduğumuz Doğa Kolejinde Bahar Şenliği adını verdiğimiz ve Yaza Merhaba dediğimiz geleneksel bir organizasyondur. Burada hem çocuklarımızın mezuniyetlerini kutluyoruz hem de onların 1 yıl boyunca yapmış olduğu gösterileri sergiliyoruz.

Toplamda 2 gün boyunca devam eden bir organizasyonda gün içerisinde spor yarışmaları yapılıyor akabinde final olarak ta çocuklarımızın istediği bir sanatçıyı okulumuza getirtip konser düzenliyoruz. Bu vesileyle de çocuklarımız bu sene Örgün Uğurluyu istediler bizde Doğa Koleji olarak çocuklarımıza bu imkanı sunduk.” şeklinde şeklinde açıklamalarda bulunurken ”Bu sene ilk mezunlarımızı vermenin mutluluğunu da çocuklarımızla birlikte bizlerde yaşıyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-