eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ÇÖRÜT’DEN MÜJDE

BAŞKAN ÇÖRÜT’DEN MÜJDE
09 Haziran 2015 - 11:04

Altınordu Ziraat Odası protokol imzaladı

 AQAWQ

Altınordu Ziraat Odası ile Vakıf Bank Altınordu Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında Altınordu Ziraat Odası üyeleri özel kredi paketlerinden faydalanacak.

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt ile Vakıf Bank Altınordu Şube Müdürü Berkim Çokzaman  tarafından imzalanan protokol kapsamında üreticiler özel kredi paketlerinden yararlanacak.

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, imzalanan kredi protokolü kapsamında çiftçilerin, bitkisel üretimden, yunus_emre-21-214x300hayvancılığa, arazi alımından, traktör ve diğer ekipmanlara kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlardan uygun koşullarda yararlanabileceğini söyledi.

Bank Altınordu Şube Müdürü Berkim Çokzaman’da, “Bankamızın sunduğu avantajlı imkanlardan Altınordu Ziraat Odası’na bağlı üreticiler de bundan böyle faydalanabilecek. Uzman ekiplerimiz, yerinde analizler yapıyor ve kişiye özel çözümler sunuyor. Hasat dönemi ödemeli kredilerimiz ile de üreticilerimize ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Bütün bunlardan ve daha fazlasından yararlanmak isteyen üreticilerimizi bankamız şubesine bekliyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-