eskort samsun

ÜNYENETHABER

SAADET PARTİSİ BAŞKANI ŞAHİN’DEN ANLAMLI ZİYARET

SAADET PARTİSİ BAŞKANI ŞAHİN’DEN ANLAMLI ZİYARET
11 Ocak 2021 - 17:38

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle A52 TV-Çakır Medya’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Bizleri ziyaretinde çok önemli bir mesleğe sahip olduğumuzu dile getiren, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

“Hükümetin uygulamış olduğu esnaf destek paketinin 15 Mart’ta pandemi sürecinden bu zamana kadar yasaklarla beraber esnafımız ciddi manada sıkıntı çekiyor. Kısıtlamaya giren esnaflarımız var ve ciddi manada ekonomik sıkıntısı içeresine girdiler. Biz ilk pandeminin başladığı dönemlerde şunu belirtmiştik, her bir bireye en az 1000 TL yardım yapılması gerekiyordu, bir hane de 5 kişi varsa 5000 yapılmalıydı. Aynı zamanda da Hükümetimiz yapılandırmaya girdi. Esnaflarımız iş yapamıyor ki borcundan dolayı yapılandırmaya girsin.

Benim naçizane tavsiyem şudur, esnaflarımızın borçlarının en az bir yıl ileriye doğru ertelenmesi, bu bir yıl zaman zarfı içeresinde hiçbir ödemenin talep edilmemesi ve bir yıl sonra da taksitlerle ödemenin kabul edilmesi noktasında çalışma yapılmasını talep ediyorum. Bu zamanda da iş yerlerini hiç açamayan esnaflarımız var ve kira ödemeleri devam ediyor ki bu insanların ev ihtiyaçları da var.

Bir diğer konumuz ise aşının hala muamma olmasıdır ve tam olarak da netlik kazanmamasıdır. Ortaya çıktığında ise insanlarımız aşılarını vurulduğunda ve bazı şeyler ortaya çıktığında onunla ilgili daha çok değerlendirme yapılması gerekmektedir. Kovid virüsünden muhafaza eder anlamında aşı olan kişilerde de maalesef covıd-19 teşhisi konuldu.” Dedi.   

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-