eskort samsun

ÜNYENETHABER

YILIN İŞ ADAMI ŞAHİN ÇİLOĞLU’NA VERGİ KAÇAKÇILIĞI VE DOLANDIRICILIK İDDİASI

YILIN İŞ ADAMI ŞAHİN ÇİLOĞLU’NA VERGİ KAÇAKÇILIĞI VE DOLANDIRICILIK İDDİASI
21 Kasım 2022 - 22:04

Almanya’da yaşayan Ünyeli iş adamı Mithat Mutlu, Şahin Çiloğlu tarafından dolandırıldığını iddia etmişti.

HANNOVER,STUTTGART,ERZURUM,ORDU DÖRTGENİNDE BÜYÜK DOLANDIRICILIK İDDİASI ile yaptığımız haberin ardın arabulucu vasıtasıyla görüşmeler sağlandı.

Dolandırıcılara 500 bin euro parasını kaptırdığını söyleyen Mutlu, “Burada minimum 500 bin euro alacak bir para var. Şu an o kadar para mağduriyetimiz var. Makineleri da o gün kapatarak kaçırıp götürmüşler. Şahin Çiloğlu, Harun Çiloğlu ve Haldrie. Bunların üçü resmi dolandırıcı ve hiçbir iz bırakmıyorlar. Göreceksiniz bu işin altında çok iş çıkacak” diye konuşmuştu. Ve mağdur iş adamı Mithat Mutlu gazetemize yeni açıklamalarda bulundu.

Mutlu’dan yeni bir bomba açıklama daha geldi ”Eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek yüzünden dolandırıldım”dedi.

Eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek’e seslenen mağdur iş adamı Mithat Mutlu,” Cemil Çiçek Bakanım Şahin Çiloğlu’nun elini kaldırarak yılın iş adamı diye lanse etmişti. Eminim ki bakanımız Şahin Çiloğlu’nun vergi kaçakçılığı yaptığını bilmiyordur. Kendisini bu konuda bilgilendirerek yardım isteyeceğim.“dedi.

Almanya’da yaşayan mağdur iş adamı Mithat Mutlu’nun açıklaması şöyle;

“Çiloğlu Suçunu Biliyor Benden Kaçıyor

İlk haberimizi yaptıktan sonra biz Stuttgart’ta bir iş adamının gösterdiği adreste, birkaç şahitlerle beraber birlikte oturduk. Orada hep birlikte bir hesap yapıldı.Bize şahitlik eden iş adamı nezdinde  ,Türkiye’den iş adamları, oradaki iş adamları, oğlu ve biz hep birlikte konuştuk ve bir mutabakat sağlandı.

Ardından o arkadaş bana WhatsApp’tan borçlu olduğu miktarı da attı. Ben aslında Şahin Çiloğlu’nun da karşımıza gelip yüz yüze konuşmayı istedim ama o seni bulacak dediler. Fakat halen daha mağdurum, tarafıma bir ödeme yapılmadı. Şahin Çiloğlu en baştan beri bana borcunun olduğunu kabul ediyordu. Zaten kabul etmese arabulucularla birlikte benimle iletişime geçmezdi. Ben Şahin Çiloğlu’nun oğluyla, muhasebecisiyle, avukatıyla ve daha birçok tanıdığı ile görüştüm ama hala çözüm yok.

Çiloğlu Kendi Hakemlerini Bile Hiçe Saydı

Şahin Çiloğlu şu anda zamana oynuyor. Hem Almanya’dan hem de Türkiye’den iş adamlarını aracı kalıyor. Bütün arabulucuları kabul etmeme rağmen tarafıma ödeme yapılmadı. Ben eminim ama o benden daha da emin. Şahin Çiloğlu’nun bana ciddi miktarda borcu var.

Recep Tayyip Erdoğan Sempatizanı Olduğun İçin Bana Bunu Yaptı

Furkan Bal Almanya’da ses getiren çok güçlü bir markaydı. Biz daha önce iflas ettik ama o dönem içerisinde aynı zamanda Ordu’da vergi rekoru kırdık. Şahin Çiloğlu biliyordu ki Furkan Bal onun için önü kesilmesi gereken bir firmaydı. Ben aynı zamanda Reis hastası bir insanım. Açıkçası Recep Tayyip Erdoğan sempatizanı olduğum için bana bunu yaptı. AK Partili olduğum için ayağıma çelme taktı.

Çiloğlu İki Ülke Arasında Vergi Kaçakçılığı Yapıyor

Şahin Çiloğlu şu anda vergi kaçakçılığı yapıyor. Devletimizin yetkilileri bana ne bildiğimi sorsunlar, her şeyi anlatmaya razıyım. Bana sormazlarsa Çiloğlu firmasına bir Kayyum atasınlar her şeyi ortaya çıkacaktır. Şahin Çiloğlu’nun oğlu Almanya’da, kendisi de Türkiye’de vergi kaçakçılığı yapıyor.

Bakan Cemil Çiçek’e Güvenerek İş Yaptım

Son olarak Ankara’ya gidip Bakanımız Cemil Çiçek’e durumumu arz edeceğim. Cemil Çiçek Bakanım benim çok değer verdiğim bir ağabeyimdir. Kendisi Şahin Çiloğlu’nun elini kaldırarak yılın iş adamı diye lanse etmişti. Eminim ki bakanımız, Şahin Çiloğlu’nun vergi kaçakçılığı yapan biri olduğunu bilmiyordur. Kendisini bu konuda bilgilendirerek yardım isteyeceğim. Ben Şahin Çiloğlu’nun böyle biri olduğunu bilmeden önce Bakanımızın onun elini kaldırarak yılın İş adamı şeklinde duyurduğu için iş yaptım. Cemil Çiçek bakanımızdan rica edeceğim eminki mağduriyetimin karşılanması noktasında bana yardımcı olacaktır.” Dedi.

İLK HABERİ OKUMAK İÇİN YAZIYA TIKLAYIN

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-