eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP’DE SOĞUK SAVAŞ

MHP’DE SOĞUK SAVAŞ
22 Kasım 2015 - 19:23

Adsız7 Haziran seçimlerinde Cemal Enginyurt’un, 1 Kasım seçimlerinde Onur Şahin’in 1. Sıra adayı olduğu MHP’de ortalık karıştı. Cemal Enginyurt’un ekibi ile Rıdvan Yalçın, Onur Şahin, Nihat Şensoy gibi ağır toplarında aralarında bulunduğu muhalif ekip arasındaki sorun su yüzüne çıktı.

1 Kasım seçimlerinde MHP 1. Sıra adayı olan Onur şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, MHP İl Başkanlığını yerden yere vurdu. MHP İl Başkanlığının 1 Kasım seçimlerinde çalışmadığını ileri süren Şahin, seçimlerden 3 hafta geçmesine rağmen hala 1 Kasım seçim sonuçlarıyla yüzleşmediğini vurguladı.

003.jpg“1 KASIM İLE HÂLÂ YÜZLEŞEMEDİLER”

Sosyal medya hesabından partililere ‘birilerinin adamı değil, davanın adamı olun’ çağrısı yapan Şahin’in açıklamaları şöyle:

“Sosyal medya üzerinden mensubu olduğum partinin iç meseleleriyle ilgili paylaşımlar yapma adedim olmadığı gibi doğruda bulmam. Zira bu gibi meselelerin tartışılacağı yerler İl Başkanlığının organize ettiği ve tüm milletvekili adayları, ilçe teşkilatları, kadın kolları ve ülkü ocakları gençlerimizin katılımın sağlandığı toplantılardır. MHP İl Başkanlığına bu konuda hatırlatma yapmış olmamıza, 1 Kasım seçimlerinden 3 hafta geçmiş olmasına rağmen hala bu yönde bir değerlendirme ve gerçeklerle yüzleşme toplantısı yapılmamıştır, anladığım kadarıyla da yapmaya da niyetleri yok”

CEMAL.jpg“7 HAZİRAN ADAYI KENDİ KÖYÜNDE YÜZDE 17, BEN KÖYÜMDE YÜZDE 20 ALDIM”

“MHP Ordu İl Başkanı olan muhterem zat 19 Kasım tarihli sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunmuş ve seçim sonuçlarıyla ilgili olarak ‘Sayın Genel Başkanımız ne yapsın. Adamı milletvekili adayı yapıyor, köyünde aldığı oy belli, vekil yaptığı vekil adayının köyünden çıkan oy belli’ demek suretiyle milletvekili adaylarının aday oldukları dönemde köylerinden aldığı oy miktarlarına eleştiri getirmiştir. Evet, Sayın Genel Başkanımız 7 Haziran seçimlerinde liste başı yaptığı milletvekili arkadaşımız MHP’nin Türkiye genelinde %16,5 oy aldığı bir ortamda kendi köyünde % 17 oy aldı. 1 Kasın seçimlerinde liste başı yaptığı şahsımda MHP’nin Türkiye genelinde % 11.9 oy aldığı bir ortamda bir tek Şahin soy isminde seçmeni bulunmayan kendi köyümüzde % 20 oy aldık. Bu manada her iki adayı da başarısız görebilir”

İL BAŞKANINA: “ZAT-I MUHTEREM”

“İl Başkanı olan zat-ı muhterem.. Seçmen tercihidir saygı duymak gerekir. Bu arada MHP’nin tüm Türkiye de oy kaybettiği ve çöktüğü bir seçimde sadece Ordu İlinin merkez ilçesinde 7 Haziran’a göre oyların azalmayıp arttığın da hatırlatarak…Böyle bir il ve ilçe teşkilatına rağmen. Şimdi gelelim adayları eleştiren zat- ı muhteremlerin kendilerinin ne yaptığına, ya da ne yapmadığına..!….

köksal-yılmaz.jpg“İL BAŞKANI MİSAFİR SANATÇI GİBİ DAVET BEKLEDİ”

‘Sayın Genel Başkanımız ne yapsın’ lafına gelince .İşte bu cümlesine katılıyorum. Sayın Genel Başkanımız ne yapsın; seçim döneminde İl binasının kapısı 5 gün süreyle kapalı tutuluyor ve sandık kurulu görev kağıtları alınamıyorsa…Bir il ve ilçe başkanı teşkilatın başı değil de, misafir sanatçı gibi her yere davet beklerse…İl ve Merkez İlçe Başkanlığı bir tane toplantı dahi organize etmezse…Araçlarına bırakın adayların resmini Genel Başkanın resmini dahi söylenmesine rağmen koymaz ise…Seçim Koordinasyon Merkezi tüm çalışma programlarını il teşkilatına vermesine rağmen il başkanı ‘Bize gelmedi haberimiz yok’ der de parti sekreteri ‘Bize geldi başkanım’ diyerek il başkanını toplantıda yalanlarsa…İlçe başkanlığı sandık kurulu görevli listesini son 2 günde verir ve 275 isim yenilenmek zorunda kalınırsa…Seçim sonuçları sonrası Türkiye genelinde MHP yas tutarken bir Ordu il başkanı 2 Kasım tarihli sosyal paylaşım sitesinde ‘Öğretmenlerimiz derler ya en önemli ders matematik diye ama bazen matematik bilen çocuklarda başarısız olabiliyor? Derse… Zihin ve karakter fotokopisine sahip merkez ilçe başkanı da 3 Kasım tarihli paylaşımında ‘Okuldayken hep matematik dersinden çakardım öğretmenlerim ah be evladım yine mi yanlış yaptın’ derlerdi. Yok Öğretmenim Bu sefer tutturdum’ diyerek MHP ‘nin Ordu ilinden aldığı olumsuz sonuçlardan memnuniyetini aymaz ve utanmaz bir şekilde paylaşırsa…sayın Genel Başkanımız ne yapsın.?

“TEŞKİLAT İKİ YÜZLÜ”

“Bunları yapacaksın, bir de utanıp sıkılmadan ‘Milliyetçi Hareket Partisinin binlerce şehidi var12277247_1654206988161390_749359833_n.jpgidam sehpalarında idam edilen gençlerimiz var’ diyeceksin.Bir teşkilat mensubu olarak Genel Başkanının milletvekili listesine destek verip sahip çıkmadığınız gibi başarısızlık yaşanması için elinden geleni yapacaksınız, şimdi de çıkarak Genel Başkanımıza methiyeler düzeceksin, gazetelere ‘Ordu’dan Bahçeli’ye tam destek’ diye başlıklar attıracaksın. Bu ne ikiyüzlülüktür. Yazıklar olsundan başka ne denebilir ki…”

“YÜZLEŞMEYE BİLE YÜZLERİ YOK”

“Aynı daveti tekrarlıyorum. Tüm milletvekili adaylarının, il ve ilçe teşkilatlarıyla, seçim koordinasyonda görevli arkadaşlarla, kadın kolları ve Ülkü Ocaklarının katılımıyla bir geniş toplantı yaparak 1 Kasım seçim sürecini tüm yönleriyle ve bu sayfada yazılmayan bir çok konunun da gündeme geleceği şeylerin konuşulması gerekir. Yapılan ve yapılmayanlarıyla. Herkes yaptığı ve yapmadığıyla yüzleştiği bir toplantı..Biz o daveti teşkilattan bekliyoruz. Tabi ki yüzleşmeye yüzleri var ise…

“BİZ İŞKEMDE  TAŞIMAYIZ, MİDE TAŞIRIZ”

“Tüm bu olumsuzluklara rağmen birilerinin adamı olarak değil de davanın adamı sorumluluğu ile hareket ederek seçim çalışmalarında samimi destek veren İl ve İlçe teşkilat mensuplarına tekrar teşekkür ederim. Herkes müsterih olsun, gerçek dava insanları elinden gelenin fazlasını yapmıştır..Tüm Karadeniz bölgesi incelendiğinde, ilimizin en az oy kaybının yaşandığı iller içinde olması da bunun göstergesidir.Tüm bu olumsuzluklara rağmen..

Sorumsuz yöneticilerin, 1 Kasım seçim sonuçlarını teşkilat olarak sorgulaması gerekirken, sosyal paylaşım sitelerinde teşkilat sorumluluğuna yakışmayan paylaşım ve ifadelerde bulunulması bu yazıyı yazma zorunluluğunu doğurmuştur..

Kimse bizi işkembe taşıyan insanlarla karıştırmasın, biz mide taşır ve her dengesiz lafı kaldırmayız..”

Adsız

ordugözlem
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-