eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar Futbolculara Derbi Öncesi Moral Verdi

Başkan Çamyar Futbolculara Derbi Öncesi Moral Verdi
11 Aralık 2015 - 3:06

BBB

Ünye 1957 Spor – Altınordu Belediyespor maçı öncesi, Ünye 1957 spor takımı futbolcuları ile yönetimi moral yemeğinde bir araya geldi

Ordu 1.Amatör liginin iki iddialı takımı bugün saat 13:30 ‘da Ünye Şehir stadında karşı karşıya geliyor.Hafta sonu Açıköğretim sınavlarının yapılacak olması nedeni ile iki takım arasındaki derbi yarına alındı.  Müsabaka için   hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini beklemeye başlayan Ünye 1957 spor’a, Ünye Belediyesi Başkanı Ahmet Çamyar ,perşembe akşamı Ünye Belediyesi Atatürk parkı Sosyal tesislerinde moral yemeği verdi.

Geceye Ünye Kaymakamı Mustafa Demir,Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,Kulüp Başkanı Abdullah Sarı,Kulüp Basın Sözcüsü Erhan Eren ,yöneticiler,futbolcular,teknik kadro ve basın mensupları katıldı.

Önce Centilmenlik

Gecede konuşma yapan Ünye kaymakamı Mustafa Demir ,sizlere güveniyoruz,gücünüz ortada,rakip kim olursa olsun centilmence mücadele ederek yeneceğinizi biliyorum, ve hepinize başarılar diliyorum dedi.

Spora Desteklerimiz Devam Edecek

Sporun ve özellikle futbolun öneminden bahseden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,spor bir şehrin tanıtımında önemli bir yer tutuyor ve biz belediye olarak bunun bilincinde hareket ederek, her türlü amatör spora ve sporcuya desteklerimizi sürdürüyoruz. Ünye 1957 spor hakkettiği yerde değildir,asıl bizim yerimiz üst liglerdir. Ligte 5de 5 yaptınız ,bu şehir sizlere çok güveniyor,bu önemli maçı alacağınızı biliyoruz ve size de galibiyet yakışır ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Altınordu karşısında hepinize başarılar diliyorum dedi.

Bizlere Destek Verenleri Mahcup Etmeyeceğiz

Yemekte konuşma yapan Ünye1957spor Başkanı Abdullah Sarı ,kısa süre önce kurulan bir takım olmasına  rağmen şuana kadar ligde oynadığımız 5 maçın 5’şinide kazandık. Altınordu ile  oynayacağımız önemli maç öncesi Belediye Başkanımız bize moral yemeği düzenledi, kendilerine takımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Taraftarımızı Maça Bekliyoruz

Ünye 1957 sporun başarılı hocası İbrahim Yıldırm ,Altınordu ile oynanacak maç öncesi takımın moralinin iyi olduğunu ,iki kişi dışında eksiklerinin olmadığını söyledi.Yıldırım  kendi saha ve seyircimiz önünde ligin iddialı ekibi Altınordu ile  karşılaşıyoruz  ve maça galibiyet parolası ile çıkıyoruz.Bu önemli maçta seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz dedi.

Yemeğin ardında futbolcular adına Kaptan İbrahim Karayiğit galibiyet sözü verdi ve toplu hatıra resminin ardından  gece son buldu.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-