eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÇAYBAŞI, SPORDA HEDEF BÜYÜTTÜ

ÇAYBAŞI, SPORDA HEDEF BÜYÜTTÜ
editor( unyenethaber@hotmail.com )
18 Aralık 2015 - 0:06

VİDEO HABER

12341151_1276666799017583_5054372843242874538_n

Toplumsal ve sosyal projelerle Çaybaşı’nın adını dünya çapında duyuran Çaybaşı  Belediye Başkanı İsmet Yanık  beraberinde  Çaybaşı ilçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş ile  Atatürk İlkokulundaki genç Taekwondocuları ziyaret edip başarı dileklerinde bulundular ve onlardan madalya beklediklerini söylediler.

1989 yılından beri Ünye’de Taekwondo ve diğer branşlarda faaliyetlerini sürdüren Reis spor kulübü Başkanı Cavit Arslan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş’in kulüp sporcularını ziyaretleri hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Kulüp Başkanı Arslan ;gençlerimizi sporla buluşturmayı amaçlıyoruz, bu kapsamda   çevre ilçelerdeki sporcularımızın merkez salonumuza gelmeleri zor olduğu için Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’ın öncülüğünde burada salon açtık.

Çaybaşı’ndaki gençler için salon açmamıza ve bu spora yönelmelerine  vesile olan Çaybaşı Halk Eğitim Müdürümüze Cevat Akman ve Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Güneş’e teşekkür ediyoruz.16-12-2015

Çaybaşı’nda Spora  İlgi Çok Fazla

Okullar Hayat Olsun Projesi ile okullarda açtığımız spor salonları Çaybaşı ve İlküvez’de devam ediyor. Antrenörlerimizin aidatları Halk Eğitim bünyesinde veriliyor. Sporcularımız herhangi bir ücret karşılığı olmadan okullarının alt katlarında Taekwondo ve Ju Jitsu  sporlarını yapmaktadırlar.  7 aydan beri faaliyetlerimize devam ediyoruz. Bizim Çaybaşı’na gitmemize vesile olan Çaybaşı Belediye Başkanımız İsmet Yanık Beyefendiye çok teşekkür ediyoruz. Bizim Çaybaşı’nda olmamıza önder oldu.

Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum

Bunu yanı sıra  bizlere malzeme  yollayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Genç Beyefendiye çok teşekkür ediyoruz. Salonlarımıza tatami tedarik etmiştir, sporcularımızın çalışmasına vesile olmuştur.

Halk Eğitim Müdürümüz Cevat Akman Beyefendi teknik yönden, İlçe Milli Eğitim Müdürü de okul yönünden yardımcı oldular. Bu kuruluşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bunlar olmasaydı burada taekwondo olmazdı. Biz sadece olayın teknik yönünü biliyoruz. Ben tabi ki sporcularımızı bir kez daha kutluyorum. Çocuklar özverili çalışmalarından dolayı umduğumuzdan daha çok başarı gösterdiler.15 günde 1 de buraya gelerek salonumuzda çalışıyorlar. Kuşak sınavlarına ise Ünye’de giriyorlar. Bu çocuklarımız ilk etapta 2015-2016 eğitim öğretim yılında ortaokullar arası taekwondo şampiyonasına katılacaklardır. Ben sporcularımızı kutluyorum. Bize destek veren kurum ve kuruluşlara da ayrıca teşekkür ediyorum.Bu kadar desteğe laik olabilmek adına hedef büyüttük ve madalya için çalışacağız dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P