eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE1957SPOR’DA PAROLA GALİBİYET

ÜNYE1957SPOR’DA PAROLA GALİBİYET
editor( unyenethaber@hotmail.com )
19 Aralık 2015 - 0:36

nnnOrdu 1. Amatör Lig A Grubu’nda yenilgisiz liderliğini sürdüren Ünye 1957 Spor Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Kirazlimanıspor maçının hazırlıklarını tamamladı.Ünye 1957 Spor Cumartesi günü ter antrenmanı yaparak Pazar günü saat 13.00’da başlayacak maçın saatini bekleyecek.

İbrahim Hoca Taraftara Birlik Mesajı

Ünye 1957 Spor Teknik Sorumlusu İbrahim Yıldırım açıklamasında şunları kaydetti: “Grupta oynayacağımız her maçı play of maçlarına hazırlık olarak görüyoruz. Bu maçlarda oyun olarak kalitemizi her geçen gün artırmak istiyoruzBu yönde de çalışmalarımız aynı ciddiyetle devam edecek. Daha önce de söylediğim gibi amatör ligin profesyonel takımı gibiyiz .Bütün Ünyelileri ve Ünyespor severleri de birlik ve beraberliğe çağırıyorum. Çünkü başka Ünye ve başka Ünyespor yok. Her zaman söylüyorum Ünyespor var oldukça bu bayrak yarısı devam edecek. Bugün biz varız yarın başka arkadaşlarımız bu görevi üstlenecekler”dedi.

Sakatlıklar Can Sıkıyor

Ümit Bacacı, Oğuzcan Alkan ve İsmail Karayiğit’in sakatlıklarının kırık, çatlak gibi darbeye bağlı sakatlıklar olması bu futbolcuların yeşil sahalara dönmesini geciktirirken dizinde esneme tespit edilen Özay Günay da bugün yapılan antrenmana katılmadı ve dinlendirildi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P