eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Perşembe Maçına Hazır

Ünye 1957 Spor Perşembe Maçına Hazır
editor( unyenethaber@hotmail.com )
23 Ocak 2016 - 1:46

bgffd11. Hafta karşılaşmasında Pazar günü Perşembespor’u konuk edecek olan Ünye 1957 Spor bu maçın hazırlıklarını tam kadro yaptığı antrenmanla sürdürürken takımın teknik sorumlusu İbrahim Yıldırım, takımın gidişatından memnun olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başlayan ligin ikinci yarısına Korgan Belediyespor karşısında alınan farklı galibiyetle hızlı bir başlangıç yapan Ünye 1957 Spor Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Perşembespor maçının hazırlıklarını çift kale maçla sürdürdü.Yıldırım açıklamasında play of maçlarına kadar futbolcuların performansını sürekli artırmak gerektiğinin bilincinde olduklarını söylerken “Her zaman yaptıklarımızı yaparak büyük başarılar elde edemeyiz. Asıl hedefimize ulaşmak için devamlı üzerine koymamız gerekir” dedi. Bunu da sürekli oyuncularıyla paylaştığını sözlerine ekleyen teknik sorumlu İbrahim Yıldırım, ligin ikinci yarısının başlaması ile birlikte play of maçları için artık geri sayım sürecinin başladığını ve her hafta bir adım daha yaklaştıkları play of maçlarına kadar tam takım halinde hazır olmak istediklerini ifade etti.

İlk kez tam kadro antrenman!

Ünye 1957 Spor Perşembe günü Ünye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenmana ise tam kadro çıktı. Sezon başından beri yaşanan sakatlıklar nedeniyle zaman zaman bazı oyuncularından yoksun olarak çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar Pazar günü oynanacak olan Perşembespor maçının antrenmanlarına ilk kez tam kadro çıktı. Sakat oyuncuların iyileşmesi ile birlikte tam kadro antrenman yapmaya başlayan Ünye 1957 Spor dün Ünye Şehir Stadı’nda yapılan çalışmaya ısınma ile başladı. Teknik Sorumlu İbrahim Yıldırım ve yardımcısı Mehmet Dönmez nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana taktik çalışma ile devam eden yeşil-beyazlılar daha sonra ise yarım saat süren çift kale maç yaptı.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P