eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Yılmaz CÜGD Kutladı

Başkan Yılmaz CÜGD Kutladı
08 Ocak 2015 - 11:22

 

Büyükşehir, CÜGD’ün taleplerine sıcak baktı

10903923_556096214492868_1190236812325447669_o

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kendisini ziyaret eden Canik Ünye Gazeteciler Derneği (CÜGD) üyelerinin il genelinde görevini yerine getirirken daha aktif ve rahat çalışabilmeleri için bulundukları taleplere sıcak baktı.

Başkan Yılmaz, gerçekçi çalışmaların yapılacağını söyleyerek, “Ünye’nin şehir kültürü ile Altınordu’nun şehir kültürü bir birine çok benziyor. Canik Ünye Gazeteciler Derneği kuruluşu hayırlı olsun. Yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnşallah Ünye’deki basın camiası içindeki birliktelik ilimizin, ilçemizin kalkınmasına faydalı olur.” dedi.

Canik Ünye Gazeteciler Derneği (CÜGD), Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı Ünye Çalışma Ofisinde ziyaret etti. Ziyarete Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı ve Ünye Kent Gazetesi sahibi Ali Öztürk, Oney Flash FM Genel Yayın Yönetmeni Hakan Korkmaz, Canik Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yaşar Karaduman, Ünye Kent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Musa Ö. Kıroğlu, İpekyolu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Tanrıver, Nuh Medya sahibi Nuh Bulat, Ünye Net Haber Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır, Gazete Okuyorum Sorumlu Müdürü Ulvi Gündoğdu, Melodi FM Genel Yayın Yönetmeni Tevrat Kereci, Oney Flash FM Program Yapımcısı Ünye Kent Gazetesi yazarı Arif Takıcı ve basın mensupları katıldı.

Dernek Başkanı Ali Öztürk, ziyarette derneğin kuruluş amacı, derneğin üye kurumları ile ilçede faaliyette olan basın yayın organlarına ilişkin bilgi verdi.

Basın mensuplarının Ünye başta olmak üzere il genelinde görevini yerine getirirken daha aktif ve rahat çalışabilmeleri için dernek adına Enver Yılmaz’dan taleplerde bulunan Öztürk, şunları söyledi:

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü başta olmak üzere basın mensubu arkadaşlarımız için önem arz eden bazı günler için düzenlenen programlar her zaman Ordu’da kutlanıyor. Artık Ordu bütün şehir oldu, biz bundan sonra ki dönemlerde bu tür etkinliklerin Fatsa ve Ünye’de de yapılmasını, il genelindeki meslektaşlarımızı buralarda toplanmasını da istiyoruz. Ayrıca Ordu’da basın kuruluşları doğum günü, kuruluş yıl dönümü gibi özel günlerinde ziyaret ediliyor, bu ziyaretlerin Ünye’de ve diğer ilçelerdeki basın mensubu arkadaşlarımıza da gerçekleşmesini de talep ediyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde düzenlediği programa basın mensubu olarak bizler de Ünye’den katılmak istiyoruz, Ünye gibi ilçelerdeki basın mensuplarının Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde düzenlenen etkinliklere katılımı için basın aracı tahsisi talebimiz de var. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak sizlerden yerel gazetelerimize, radyolarımıza ve haber portallarımıza destek verilmesini arzuluyoruz”

Taleplere sıcak bakarak, gerçekçi çalışmaların yapılacağını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Ünye’nin şehir kültürü ile Altınordu’nun şehir kültürü bir birine çok benziyor. Canik Ünye Gazeteciler Derneği kuruluşu hayırlı olsun. Yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnşallah Ünye’deki basın camiası içindeki birliktelik ilimizin, ilçemizin kalkınmasına faydalı olur. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Derneğin üye kurumları Oney Flash Radyo, Ünye Kent Gazetesi, İpekyolu Gazetesi, Ünye Meydan, Okuyorum, Net Haber, Melodi FM, Radyo Moda, Şirin Ünye Gazetesi ve Canik Dergisi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-